Veckans NU!

CIARAS SAGOBRÖLLO­P!

GIFTE SIG PÅ ENGELSKT SLOTT

- AV: PAULINA BÅNGE FOTO: IBL- AOP

100 gäster flögs från USA till England när det var dags för sångerskan Ciara att gifta sig med sin kärlek Russell Wilson. Resultatet blev ett prinsessbr­öllop utan dess like.

Sångerskan Ciara, 30, och amerikansk fotbollssp­elaren Russell Wilson, 27, blev ihop för ett och ett halvt år sedan efter att ha träffats på en fest. Nyligen växlade de ringar under en romantisk ceremoni på ett slott. Bröllopet ska varit litet men förtrollan­de vackert, och gästerna bestod av parets familjer och vänner – inklusive Jennifer Hudson och Kelly Rowland. Den sistnämnda agerade även brudtärna.

HADE MOBILFÖRBU­D

Kärleksfes­ten gick av stapeln i det engelska grevskapet Cheshire. Ciara och Russell lovade varandra evig trohet och läste upp egenskrivn­a löften i Peckforton Castle inför ett hundratal gäster. Sångerskan bar en vit spetsdröm signerad Roberto Cavalli.

– Hon var vacker som en saga, säger en källa enligt sajten Daily Mail.

Innan bröllopet tvingades alla gäster att lämna ifrån sig sina mobiltelef­oner för att inga bilder skulle läcka ut från den topphemlig­a festen.

LEVDE I CELIBAT

Förra sommaren berättade de nyförälska­de stjärnorna att de skulle leva i celibat innan äktenskape­t.

– Det var viktigt för honom och jag tycker att det är häftigt att man får möjlighet att bygga en stabil grund med någon innan man går vidare, sa Ciara i en intervju med tv- programmet Access Hollywood då.

Men nu är det alltså äntligen fritt fram för paret att rumla runt i sänghalmen!

 ??  ?? Såhär vansinnigt vacker var sångerskan Ciara, när hon gifte sig med sin pojkvän sedan ett och ett halvt år tillbaka, Russell Wilson, nyligen.
Såhär vansinnigt vacker var sångerskan Ciara, när hon gifte sig med sin pojkvän sedan ett och ett halvt år tillbaka, Russell Wilson, nyligen.
 ??  ?? Ciara och Russell har tidigare pratat om det faktum att de valde att leva i celibat fram till bröllopet. Morgonen efter bröllopet skojade de nygifta om vad som hade hänt under bröllopsna­tten i en video på Snapchat. ” Det vi gjorde inatt vill jag göra igen. Många gånger”, sa Russell då.
Ciara och Russell har tidigare pratat om det faktum att de valde att leva i celibat fram till bröllopet. Morgonen efter bröllopet skojade de nygifta om vad som hade hänt under bröllopsna­tten i en video på Snapchat. ” Det vi gjorde inatt vill jag göra igen. Många gånger”, sa Russell då.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden