Veckans NU!

DET BLEV EN DOTTER FÖR LIV TYLER

” VÅRA HJÄRTAN EXPLODERAR AV KÄRLEK”

- AV: ANJA KÄLLSTEDT FOTO: IBL- AOP

Nu är hon här! Skådisen Liv Tyler, 39, och hennes fästman tillika fotbolls- agenten David Gardner, 35, har välkomnat sitt andra gemensamma barn till världen – en dotter. Efter födseln postade Liv en bild på Instagram där man ser bebisen mysa i sin pappas famn.

– Hallå! Vår vackra flicka är här! Lula Rose Gardner. Vi är så lyckliga att våra hjärtan exploderar av kärlek, skrev stjärnan till bilden.

Även David delade bilden på sin Instagram med texten:

– Hon är otroligt vacker, mår bra och lyckligtvi­s lik sin mamma!

BARN FRÅN TIDIGARE ÄKTENSKAP

Paret har sedan tidigare sonen Sailor, 1, tillsamman­s. Liv har även sonen Milo, 11, ihop med exmaken Royston Langdon, medan David har sonen Gray, 8, från sitt tidigare äktenskap. Skådespele­rskan berättade nyligen om hur det känns att få de yngsta barnen så tätt efter varandra. – Jag har varit gravid två år i rad. Det känns som att jag har varit det för alltid, sa hon då enligt sajten Daily Mail.

” The Leftovers”- stjärnan Liv Tyler har blivit mamma för tredje gången. Den här gången blev det en flicka för skådisen som har två pojkar sedan tidigare.

– Hon är lyckligtvi­s lik sin mamma, skriver fästmannen David Gardner på Instagram.

 ??  ?? Hurra! Storken har äntligen landat på nytt hos Liv Tyler. "JAG HAR VARIT GRAVID TVÅ ÅR I RAD" Jag är full av Liv!
Hurra! Storken har äntligen landat på nytt hos Liv Tyler. "JAG HAR VARIT GRAVID TVÅ ÅR I RAD" Jag är full av Liv!
 ??  ?? Nyligen välkomnade hon och fästmannen David Gardner en flicka tillsamman­s och visade upp underverke­t i sociala medier. Paret har sedan tidigare sonen Sailor ihop.
Nyligen välkomnade hon och fästmannen David Gardner en flicka tillsamman­s och visade upp underverke­t i sociala medier. Paret har sedan tidigare sonen Sailor ihop.
 ??  ?? Liv är även mamma till sonen Milo som hon har ihop med exmaken Royston Langdon.
Liv är även mamma till sonen Milo som hon har ihop med exmaken Royston Langdon.
 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden