Veckans NU!

SURFAR DU PÅ EN KÄRLEKSVÅG, JUSTIN? BIEBER PÅ STRANDDEJT MED SELENA GOMEZ- KOPIA

- AV: PAULINA BÅNGE FOTO: IBL- AOP, FAMEFLYNET

Justin Bieber omger sig så ofta med snygga tjejer att det börjar bli svårt att hålla koll på alla. Nyligen tillbringa­de han en hel dag på stranden ihop med brunetten Alexandra Rodríguez.

Sommar, sol och heta brudar. Sångaren Justin Bieber, 22, lever onekligen drömmen just nu. Dessutom verkar han ha skaffat sig en ny, rolig hobby – wakeboard! Nyligen drog han till Miami Beach med modellen Alexandra Rodríguez och där imponerade han på sitt sällskap genom att stå stadigt på vågorna.

HÄNGDE PÅ EN YACHT

Utöver att plaska i vattnet tillbringa­de Justin och Alexandra några timmar på en lyxyacht. De väckte mycket uppmärksam­het bland de andra soldyrkarn­a på plats – men flera av dem misstog enligt uppgift modellen för Justins ex Selena Gomez, 23.

– Alexandra är väldigt lik Selena. Justin har verkligen en typ, skriver sajten Daily Mail.

LEKTE MED BRORSAN

Med på resan var även Justins sexårige lillebror Jaxon, som verkade uppskatta att få lite kvalitetst­id med storebrors­an. – De lekte och busade vid poolen, säger en källa. Låter som en väldigt lyckad solsemeste­r för Bieber tycker vi!

 ??  ?? "DE BUSADE VID POOLEN" Kanske var sångaren lite extra inspirerad av sitt vackra sällskap – modellen Alexandra Rodriguez! Visst påminner hon en del om Justins ex Selena Gomez?
"DE BUSADE VID POOLEN" Kanske var sångaren lite extra inspirerad av sitt vackra sällskap – modellen Alexandra Rodriguez! Visst påminner hon en del om Justins ex Selena Gomez?
 ??  ?? Efter att ha hängt på en lyxyacht i några timmar smet Alexandra och Justin iväg för att få vara på tu man hand ett tag. Romantiskt värre!
Efter att ha hängt på en lyxyacht i några timmar smet Alexandra och Justin iväg för att få vara på tu man hand ett tag. Romantiskt värre!
 ??  ?? Jaxon verkade även komma väldigt bra överens med Alexandra. Kan det vara något seriöst på gång för Bieber?
Jaxon verkade även komma väldigt bra överens med Alexandra. Kan det vara något seriöst på gång för Bieber?
 ??  ?? Med på resan var även Justins sexårige bror Jaxon, som verkade uppskatta att få lite kvalitetst­id med sin stora idol i livet.
Med på resan var även Justins sexårige bror Jaxon, som verkade uppskatta att få lite kvalitetst­id med sin stora idol i livet.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden