Veckans NU!

FAMILJEN FÖRST! ALESSANDRA AMBROSIOS LEKFULLA STRANDDAG

- AV: PAULINA BÅNGE FOTO: IBL- AOP

Vi smälter när vi ser de här bilderna från modellen Alessandra Ambrosios mysiga familjesem­ester på den spanska ön Ibiza. Gulliga ungar, snygga bikinis och strålande solsken – kan livet bli bättre?

Tvåbarnsma­mman Alessandra Ambrosio, 35, tog med sin jämnårige make Jamie Mazur och deras två barn Anja, 7, och Noah, 4, till Ibiza i Spanien för lite kvalitativ familjetid. Under de soliga semesterda­garna lyckades de klämma in såväl båthäng på en lyxig yacht som bus och stoj i havet. De vuxna t i l l bringade även några timmar i varsin solstol.

FLERA OLIKA BIKINIS

Alessandra – som visade sin avundsvärd­a kropp i flera olika bikinis – såg till att föreviga de härliga stunderna med sin mobiltelef­on, och publicerad­e även flera bilder på sociala medier.

– Familjen är bäst, konstatera­de stjärnan på Instagram.

ÅKTE TILL MYKONOS

Vad familjen gjorde när dagarna på Ibiza var slut? Drog raka spåret vidare på nästa solsemeste­r såklart! Då var det den grekiska ön Mykonos som gällde. – Semester för alltid, skrev modellen på Instagram. Vi vill ha ditt liv, Alessandra!

 ??  ?? Hashtaggen # familygoal­s skulle passa bra till den här bilden. Alessandra och Jamie hängde med barnen på en lyxyacht. Här syns hela familjen posera på däck.
"EFTERÅT DROG DE VIDARE PÅ NÄSTA SEMESTER" Vid ett tillfälle passade modellen på att genomföra...
Hashtaggen # familygoal­s skulle passa bra till den här bilden. Alessandra och Jamie hängde med barnen på en lyxyacht. Här syns hela familjen posera på däck. "EFTERÅT DROG DE VIDARE PÅ NÄSTA SEMESTER" Vid ett tillfälle passade modellen på att genomföra...
 ??  ??
 ??  ?? Hur gulliga är inte Alessandra­s barn Anja och Noah?!
Hur gulliga är inte Alessandra­s barn Anja och Noah?!
 ??  ?? Allt gick hur bra som helst…
Allt gick hur bra som helst…

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden