Veckans NU!

DET HÖLL INTE LÄNGE… ÖVER MELLAN LEA MICHELE & ROBERT!

- AV: BELLA HANSSON FOTO: IBL- AOP

Just nu går det inte så bra på kärleksfro­nten för ” Glee”- skådisen Lea Michele, som är singel igen efter att ha gjort slut med Robert Buckley.

Säg den kärlek som varar för evigt. Så kanske skådisen Lea Michele, 30, tänker eftersom ännu ett förhålland­e har gått i kras. I mitten av maj blev det officiellt att Lea och ” izombie”skådisen Robert, 35, dejtade. Men nu, bara några månader senare är kärlekshis­torien slut. Enligt uppgift är de fortfarand­e vänner efter att ha tagit ett gemensamt beslut om att inte längre vara ett par.

DELADE MED SIG

Lea och Robert porträtter­ar ett kärlekspar i serien ” Dimension 404” som de just har spelat in, och under sin korta relation hann de dela med sig av många bilder på varandra i sociala medier. Bland annat firade de USA: s nationdald­ag tillsamman­s.

– Jag är väldigt lycklig. Jag har den bästa sommaren någonsin, sa Lea i tidningen People kort innan det tog slut.

Vi hoppas att stjärnans sommar som singel blir ännu bättre!

 ??  ?? "DET VAR ETT GEMENSAMT BESLUT"
Lea Michele har inte tur när det kommer till att ha långa relationer just nu. Nyligen gjorde hon slut med pojkvännen sedan några månader tillbaka, Robert Buckley.
"DET VAR ETT GEMENSAMT BESLUT" Lea Michele har inte tur när det kommer till att ha långa relationer just nu. Nyligen gjorde hon slut med pojkvännen sedan några månader tillbaka, Robert Buckley.
 ??  ?? ” Glee”- stjärnan förlorade sin dåvarande pojkvän tillika kollega Cory Monteith 2013 då han gick bort till följd av en heroinöver­dos.
” Glee”- stjärnan förlorade sin dåvarande pojkvän tillika kollega Cory Monteith 2013 då han gick bort till följd av en heroinöver­dos.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden