Veckans NU!

"HON ÄR PRECIS HANS STIL"

LEOS NYA VICTORIA’S SECRET- MODELL

- AV: PAULINA BÅNGE FOTO: IBL- AOP

Vem är förvånad över att Leonardo Dicaprio har skaffat en ung, het modell till sommarflör­t? Ingen räcker upp handen. Den här gången heter hon Nina Agdal och är 17 år yngre än Leo.

Snart finns det inga modeller kvar för Leonardo Dicaprio, 41, att dejta på den här planeten. De senaste åren har stjärnan kopplats samman med den ena långbenta snyggingen efter den andra och hans nya sommarroma­ns Nina Agdal, 24, är verkligen inget undantag.

– De har en flört. Det är väldigt avslappnat, säger en källa i tidningen Us Weekly.

DEJTADE SÅNGARE

Nina är en framgångsr­ik underkläde­smodell och har bland annat gått på catwalken för Victoria’s secret. – Hon är precis Leos stil, säger en källa. Modellen har tidigare dejtat Maroon 5- sångaren Adam Levine, men uppges nu ha fullt fokus på Leo.

VÄLJER OCH VRAKAR

Victoria’s secret- catwalken verkar fungera som smörgåsbor­d för Leo, som tidigare dejtat märkets modeller Chelsey Weimar, Ela Kawalec, Kelly Rohrbach, Toni Garrn, Bar Rafaeli och Gisele Bündchen. Frågan är om det blir sjuttioelf­te gången gillt för stjärnan nu?

 ??  ?? "CATWALKEN ÄR HANS SMÖRGÅSBOR­D" Leonardo Dicaprio har en ny kärlek. Igen. Det är en modell. Igen. Den här gången heter hon Nina Agdal och är 24 år. Enligt uppgift är Leo eld och lågor över sin heta sommarroma­ns – men planerar inte att göra relationen...
"CATWALKEN ÄR HANS SMÖRGÅSBOR­D" Leonardo Dicaprio har en ny kärlek. Igen. Det är en modell. Igen. Den här gången heter hon Nina Agdal och är 24 år. Enligt uppgift är Leo eld och lågor över sin heta sommarroma­ns – men planerar inte att göra relationen...
 ??  ??
 ??  ?? Nina dejtade tidigare Maroon 5- sångaren Adam Levine, 37.
Nina dejtade tidigare Maroon 5- sångaren Adam Levine, 37.
 ??  ?? Nyligen la Nina upp den här bilden på Instagram. Undrar vem som har skickat rosorna…
Nyligen la Nina upp den här bilden på Instagram. Undrar vem som har skickat rosorna…

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden