Veckans NU!

AMBER ROSE LIGGER MED KARDASHIAN­S EX

BYTT ÄR BYTT!

- AV: BELLA HANSSON FOTO: IBL- AOP, BULLS

Vem har sagt att begagnat inte är bra? Inte Amber Rose i alla fall, som sägs ha raggat upp Khloé Kardashian­s ex French Montana.

Vi vet, det kan vara svårt att hålla reda på kändisarna i Hollywood när det känns som om alla dejtar alla. Den här gången är det Kanye Wests ex Amber Rose, 32, som hittat kärleken i Khloé Kardashian­s ex French Montana, 31. Nyligen sågs de på en stor fest i Malibu tillsamman­s. Både French och Amber var klädda i vitt och ögonvittne­n berättar enligt sajten Hollywood Life att de såg ut att ha en rolig kväll. När partyt började ta slut lämnade stjärnorna platsen samtidigt – i Frenchs vita Rolls Royce.

EN ENDA RÖRA

Det är som sagt inte första gången som Amber har en koppling till familjen Kardashian. Hon var mellan 2008 och 2010 tillsamman­s med Kim Kardashian­s make Kanye West, och är förutom det bästa kompis med Kylie Jenners av- och påpojkvän Tygas ex Blac Chyna. Blac Chyna är idag tillsamman­s med Rob Kardashian. French å sin sida är kompis med Kanye och Tyga, och dejtade Khloé under 2014. Vem mer än vi har huvudvärk?

 ??  ?? "DE SÅG UT ATT HA EN ROLIG KVÄLL" Modellen Amber Rose är på kärlekssti­gen – nu har hon valt att gå vägen till Khloé Kardashian­s ex French Montana! Ovan syns stjärnorna lämna en blöt utekväll tillsamman­s i rapparens bil.
"DE SÅG UT ATT HA EN ROLIG KVÄLL" Modellen Amber Rose är på kärlekssti­gen – nu har hon valt att gå vägen till Khloé Kardashian­s ex French Montana! Ovan syns stjärnorna lämna en blöt utekväll tillsamman­s i rapparens bil.
 ??  ?? Amber har även andra kopplingar till Kardashian- familjen. Hon är bästis med Blac Chyna, 28, som har barn med Kylie Jenners pojkvän Tyga, och som numera är ihop med Rob Kardashian. Puh!
Amber har även andra kopplingar till Kardashian- familjen. Hon är bästis med Blac Chyna, 28, som har barn med Kylie Jenners pojkvän Tyga, och som numera är ihop med Rob Kardashian. Puh!
 ??  ?? … medan Amber hade ett förhålland­e med Kanye West, 38, mellan 2008 och 2010.
… medan Amber hade ett förhålland­e med Kanye West, 38, mellan 2008 och 2010.
 ??  ?? Som vanligt är Kim Kardashian, 35, med i bilden när det blir drama.
Som vanligt är Kim Kardashian, 35, med i bilden när det blir drama.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden