Veckans NU!

KRIS JENNERS BEBISCHOCK!

REDO ATT BLI MAMMA IGEN

- AV: BELLA HANSSON FOTO: IBL- AOP

Systrarna Kardashian­s mamma Kris Jenner kom nyligen med en nyhet som fick döttrarna att bli riktigt upprörda…

När man trodde att Kardashian- klanen hade slut på idéer för att skapa stora rubriker i kändisvärl­den gör de det igen. Nu vill Kris Jenner, 60, mamma till Kourtney, Khloé, Kim, Kendall, Kylie och Rob, testa på småbarnsli­vet på nytt. Kris ska ha frusit ner ägg för många år sedan, och när stjärnan nyligen fick frågan om hon ville fortsätta ha dem nerfrusna kom hon på idén.

– Hon började tänka hur underbart det vore att få en liten bebis igen, säger en källa enligt sajten Radar Online och fortsätter:

– Alla i familjen hoppas att hon skämtar, men det gör hon inte.

ÅLDERN INGET PROBLEM

Att Kris har kommit upp i den aktningsvä­rda åldern 60 år ser hon inte som ett problem, det gäller bara att hitta rätt pappa till den kommande ungen.

– Hon har börjat fundera på vem som skulle kunna bli spermadona­tor. Hon har ingen aning om vem hon ska välja än, säger källan och fortsätter:

– Hela familjen är rädd att hon ska välja någon som alla hatar. Bara tanken på ett barn till får alla att flippa ur.

Det är aldrig för sent – eller? ” Familjen Kardashian”- överhuvude­t Kris Jenner ska enligt uppgift nu skaffa sitt sjunde barn!

 ??  ??
 ??  ?? "ALLA I FAMILJEN HOPPAS ATT HON SKÄMTAR" Nu är Kris Jenner redo för en ny fas i livet! Eller ska vi säga nygammal? Den 60- åriga stjärnan vill nämligen bli mamma – för sjunde gången! ” Alla i familjen hoppas att hon skämtar”, säger en källa.
"ALLA I FAMILJEN HOPPAS ATT HON SKÄMTAR" Nu är Kris Jenner redo för en ny fas i livet! Eller ska vi säga nygammal? Den 60- åriga stjärnan vill nämligen bli mamma – för sjunde gången! ” Alla i familjen hoppas att hon skämtar”, säger en källa.
 ??  ?? Kris har sex barn och fem barnbarn. Här bär hon omkring på dottern Kim Kardashian­s North, 3.
Kris har sex barn och fem barnbarn. Här bär hon omkring på dottern Kim Kardashian­s North, 3.
 ??  ?? Kris gjorde nyligen slut med pojkvännen Corey Gamble, 35. Undrar om han är medveten om exets plan?
Kris gjorde nyligen slut med pojkvännen Corey Gamble, 35. Undrar om han är medveten om exets plan?

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden