Veckans NU!

LINDSAY LOHAN TALAR UT MISSHANDLA­D AV POJKVÄNNEN!

- E N I Z A G A M R A T S : L I M I S K A F

Dramatiken har verkligen trappats upp mellan skådespele­rskan Lindsay Lohan, 30, och den ryske fastighets­mäklaren Egor Tarabasov, 23. Paret har gått från lycklig nyförälske­lse till rasande otrohetsan­klagelser och vålsdsamma bråk över en natt. Först kom bombnedsla­get att Lindsay skulle vara gravid med fästmannen­s barn, något som hon hintade om på Instagram men sedan förnekade.

FÖRLOVADE SIG I APRIL

Egor och Lindsay har kilat stadigt sedan början av året, och förlovade sig i april. Utåt sett har allt verkat vara frid och fröjd för stjärnorna – men de senaste veckorna har det rapportera­ts om flera våldsamma bråk för paret. Lindsay har även publicerat flera otrohetsan­klagelser mot Egor på Instagram.

– Han bedrog mig med en hora, skriver hon bland annat.

TOG STRYPTAG

Efter ett av parets bråk påstod Lindsay att Egor hade tagit stryptag på henne hemma i deras gemensamma lägenhet i Knightsbri­dge, och det hela fångades på film.

– Snälla, snälla, snälla! Han dödade mig nästan, hörs Lindsay skrika i klippet.

Någon vecka senare då de var på den grekiska ön Mykonos fångades en våldsam sammandrab­b-

Efter ett drygt halvår ihop har det nu tagit slut mellan Lindsay Lohan och Egor Tarabasov, som har fångats på bild då han är mycket våldsam.

– Det är inte första gången, avslöjar Lindsay.

ning på bild. Man kan då se Egor hålla fast Lindsays armar bakifrån och försöka brotta ner henne, efter att hon under ett bråk tagit hans mobiltelef­on och kastat ut den genom ett bilfönster.

ÄR RÄDD

De vilda bråken verkar ha resulterat i att förhålland­et har tagit slut, och efter spekulatio­ner talar nu Lilo själv ut om den våldsamma relationen.

– Nu vet jag att man inte kan stanna i en relation bara för kärlekens skull. Ingen kvinna ska stanna om hon blir slagen och den personen inte säger förlåt, säger Lindsay till sajten Daily Mail.

Lindsay berättar att hon känner sig rädd och osäker.

– Jag ville göra den här intervjun för att det är dags att berätta sanningen. Jag är rädd för vad Egor ska göra mot mig men även mot sig själv, berättar skådisen.

Efter det fruktansvä­rda bråket på Mykonos åkte Lindsay till sin vän Hofit Golan som då befann sig i St Tropez.

– Det är inte första gången, det är det som är problemet. Men den här gången såg någon vad som hände, säger stjärnan om Egors beteende och fortsätter:

– Jag är så ledsen att det här hände, jag har jobbat hårt med att få mitt liv på fötter igen.

 ??  ?? "JAG ÄR SÅ LEDSEN" Lindsay Lohan har det riktigt tufft just nu. Efter att ha fått reda på att fästmannen Egor Tarabasov varit otrogen kommer nu uppgifter om att han ett längre tag varit våldsam och slagit henne.
"JAG ÄR SÅ LEDSEN" Lindsay Lohan har det riktigt tufft just nu. Efter att ha fått reda på att fästmannen Egor Tarabasov varit otrogen kommer nu uppgifter om att han ett längre tag varit våldsam och slagit henne.
 ??  ?? Den här våldsamma sammandrab­bningen skedde på ön Mykonos i somras. På bilden ser vi Egor brotta ner Lindsay efter att hon tagit hans telefon och slängt ut den genom ett bilfönster. Enligt Lilo är det inte första gången som Egor blir fysisk i bråk.
Den här våldsamma sammandrab­bningen skedde på ön Mykonos i somras. På bilden ser vi Egor brotta ner Lindsay efter att hon tagit hans telefon och slängt ut den genom ett bilfönster. Enligt Lilo är det inte första gången som Egor blir fysisk i bråk.
 ??  ?? "INGEN KVINNA SKA STANNA OM HON BLIR SLAGEN" Lindsay och Egor har varit ihop i drygt ett halvår och förlovade sig i april. Efter de våldsamma bråken verkar det dock vara över mellan dem.
"INGEN KVINNA SKA STANNA OM HON BLIR SLAGEN" Lindsay och Egor har varit ihop i drygt ett halvår och förlovade sig i april. Efter de våldsamma bråken verkar det dock vara över mellan dem.
 ??  ?? Lindsays pappa Michael gick ut i pressen och berättade att hans dotter var gravid, något som hon själv även hintat om i sociala medier. Det är dock uppgifter som senare förnekats av stjärnans vänner. Bilden är från filmen "Labour pains" från 2009.
Lindsays pappa Michael gick ut i pressen och berättade att hans dotter var gravid, något som hon själv även hintat om i sociala medier. Det är dock uppgifter som senare förnekats av stjärnans vänner. Bilden är från filmen "Labour pains" från 2009.
 ??  ?? Ett av bråken ska ha startat efter att Lindsay upptäckt att Egor varit otrogen. Stjärnan lade ut arga meddelande­n på Instagram där hon bland annat skrev att fästmannen legat med en prostituer­ad och att han inte kom hem på natten.
Ett av bråken ska ha startat efter att Lindsay upptäckt att Egor varit otrogen. Stjärnan lade ut arga meddelande­n på Instagram där hon bland annat skrev att fästmannen legat med en prostituer­ad och att han inte kom hem på natten.
 ??  ?? ” Jag är så ledsen att det här hände. Jag har jobbat hårt med att få mitt liv på fötter igen”, säger skådisen.
” Jag är så ledsen att det här hände. Jag har jobbat hårt med att få mitt liv på fötter igen”, säger skådisen.
 ??  ?? Stjärnan har fått stöd av bland annat sin mamma under den tuffa tiden.
Stjärnan har fått stöd av bland annat sin mamma under den tuffa tiden.
 ??  ?? Lindsay har nu talat ut om pojkvännen­s mörka sidor. ” Ingen kvinna ska stanna om hon blir slagen”, säger hon till sajten Daily Mail.
Lindsay har nu talat ut om pojkvännen­s mörka sidor. ” Ingen kvinna ska stanna om hon blir slagen”, säger hon till sajten Daily Mail.
 ??  ?? Efter Egors misshandel i Grekland flydde Lilo till vännen Hofit Golan, 31, i St Tropez.
Efter Egors misshandel i Grekland flydde Lilo till vännen Hofit Golan, 31, i St Tropez.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden