Veckans NU!

TAYLORS VÄNNER HATAR TOM!

"DE TYCKER ATT HAN UTNYTTJAR HENNE"

- AV: PAULINA BÅNGE FOTO: IBL- AOP

En partner som inte kommer överens med ens kompisar är aldrig kul. Stackars Taylor Swift har nu råkat ut för exakt det dilemmat i och med relationen med skådisen Tom Hiddleston.

Relationen mellan sångerskan Taylor Swift, 26, och skådisen Tom Hiddleston, 35, har gått i rasande takt sedan den blev offentlig i början av sommaren. Stjärnorna har fångats på romantiska bilder över hela världen, och uppges vara upp över öronen förälskade i varandra. Det finns dock ett problem – Taylors kompisar uppges vara övertygade om att Tom bara utnyttjar sångerskan för publicitet.

– De gillar honom inte alls, säger en källa i tidningen Now.

FIRADE FJÄRDE JULI

Taylor och Tom blev ihop i juni och en knapp månad senare firade de USA: s nationalda­g på stranden ihop med hela Taylors crew. Tanken var att stjärnans tjejkompis­ar skulle få lära känna hennes nya kille, men resultatet blev inte som hon hade hoppats. Det klickade nämligen inte alls mellan Tom och de andra – och strax därpå började allihop att avfölja skådespela­ren på sociala medier.

– Det började med att Taylors bror Austin avföljde Tom på Twitter dagen innan en familjemid­dag, säger källan.

ETT STATEMENT

Sedan dess har flera av Taylors bästa kompisar – inklusive Karlie Kloss, Blake Lively, Gigi Hadid och Ruby Rose – klickat på avföljning­sknappen. – Det är ett statement mot Tom, säger källan.

BILDAR SPRICKOR

Enligt uppgift har Taylors relation med skådespela­ren bildat sprickor i det annars så tajta tjejgänget.

– Taylor är störtföräl­skad i Tom men hennes kompisar tycker inte alls om honom. Han drar olämpliga skämt och vill alltid vara i centrum, säger källan och fortsätter:

– Vännerna är övertygade om att Taylor kommer att bli hjärtekros­sad igen när hon fattar att Tom bara är med henne för att få uppmärksam­het.

 ??  ?? "DE HAR AVFÖLJT HONOM PÅ SOCIALA MEDIER" Tom Hiddleston och Taylor Swift fortsätter sin kärlekstur­né över världen. Stjärnorna, som blev ihop i juni, verkar inte ha lämnat varandras sida sedan dess.
"DE HAR AVFÖLJT HONOM PÅ SOCIALA MEDIER" Tom Hiddleston och Taylor Swift fortsätter sin kärlekstur­né över världen. Stjärnorna, som blev ihop i juni, verkar inte ha lämnat varandras sida sedan dess.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden