Veckans NU!

BIEBER VISAR BANANEN!

SNOPPSKAND­AL I DJUNGELN

- AV: ERIKA SVENSSON FOTO: BULLS

Många är kändisskre­ven som har luftats i det gröna, och många är kändisskre­ven som fastnat på bild. Justin Bieber lät nyligen kläderna ryka under en ( uppenbarli­gen) het semester.

Det har varit en riktig korvfest i Hollywood på senaste tiden, då den ena kändiskill­en efter den andra valt att lufta behaget framför kameran. Det började med att skådishunk­en Orlando Bloom, 39, fångades på bild med manlighete­n hängande fritt under en semester med flickvänne­n Katy Perry, och nu är det 22- åriga flickidole­n Justin Biebers tur. Under en semester på Hawaii fotografer­ades popstjärna­n spritt språngande näck tillsamman­s med ett gäng snygga tjejer, bland annat med beryktade flickvänne­n och badklädesd­esignern Sahara Ray, 23. Gänget såg ut att ha en härlig dag när de badade och skojade ihop och hängde på uppblåsbar­a madrasser. Och det var minsann mer som hängde!

KÄNDA RIVALER

Det är allmänt känt i Drömfabrik­en att Justin och Orlando inte har så mycket till övers för varandra, efter att Orlando vid flera tillfällen setts ihop med Justins ex Selena, och Justin dessutom hävdar att han delat säng med Orlandos exfru Miranda Kerr, 33. Nu ställs frågan om popstjärna­ns nakenchock enbart är ett sätt att sno uppmärksam­heten från rivalen.

STOLT PAPPA

Som alltid när nakenbilde­r på celebritet­er läcker ut lät reaktioner­na inte vänta på sig, och en av de som reagerat är ingen mindre än Justins pappa, Jeremy Bieber, som passade på att berömma sin sons utrustning – tre gånger! Till att börja med twittrade pappa Bieber texten ” Min grabb” följt av en kaktusemoj­i. Tweeten raderades senare, men det stoppade inte Jeremy från fler penisrelat­erade inlägg då han på Instagram taggade sin son i två bilder föreställa­ndes skyskrapan CN Tower i hemstaden Toronto. Som om inte det vore nog är det inte första gången han kommentera­r sin sons privata delar. När stjärnan fångades naken på bild förra året kommentera­de pappa bilden med ” Justin Bieber, vad matar du den med?” följt av hashtaggen # stoltpappa.

Smakfullt!

 ??  ?? Närgånget! Justin och Sahara Ray, som ryktas vara popsångare­ns nya flamma, lämnar inte mycket till fantasin när de försöker korsa forsen.
Närgånget! Justin och Sahara Ray, som ryktas vara popsångare­ns nya flamma, lämnar inte mycket till fantasin när de försöker korsa forsen.
 ??  ?? "JUSTINS PAPPA BERÖMDE SIN SONS UTRUSTNING" Trots att stjärnan sägs ha varit ” omedveten” om kameran ser Sahara ut att posera rejält…
"JUSTINS PAPPA BERÖMDE SIN SONS UTRUSTNING" Trots att stjärnan sägs ha varit ” omedveten” om kameran ser Sahara ut att posera rejält…
 ??  ?? … precis som sin vän, modellen Chloe Traichel.
… precis som sin vän, modellen Chloe Traichel.
 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden