Veckans NU!

Tori Spelling,

DRÄNKER SORGERNA EFTER SKULDHÖGAR­NA

- AV: ERIKA SVENSSON FOTO: IBL- AOP, BULLS

som är tungt skuldbelag­d på grund av obetald skatt, har också hamnat mitt i en skandal efter att en helt urspårad festkväll tillsamman­s med en okänd man fångats

på bild. Vad ska maken Dean Mcdermott säga? Vi hoppas att du har det mindre dramatiskt och njuter av sommarens sista varma strålar!

Tori Spellings tillstånd sägs vara allt annat än stabilt. Efter rapporter om pengaprobl­em dränker stjärnan nu sina sorger med fest och alkohol.

Det som såg ut att gå så bra för 43- åriga Tori Spelling! Inte nog med att ” Beverly Hills 90210”- skådisen är aktuell i remaken av tvserien ” Mother, may I sleep with danger?”, så ska hon och maken Dean Mcdermott, 49, ha planer på att förnya sina äktenskaps­förord och gifta sig på nytt. Men nu tornar mörka moln upp sig på realitystj­ärnornas himmel.

KUNDE INTE GÅ SJÄLV

Nyligen sågs stjärnan tillsamman­s med en okänd man efter en våt festkväll, och hon verkade må allt annat än bra. Hennes läppstift var utsmetat över hela ansiktet och stjärnan ska ha haft svårt att gå utan stöd av den okända mannen som hela kvällen fanns vid henens sida. Vittnen uppger att stjärnan hade stora fläckar på sina kläder, något hon själv inte ska ha varit minsta medveten om.

– Hon var ett stort vrak, hon kunde inte ens ta sig in i bilen utan hjälp, säger ett vittne enligt sajten Radar Online.

Stjärnan sågs sedan somna inne i taxin.

VÄRRE ÄN VAD DE TRODDE

Anledninge­n till det vilda festandet ska vara Toris och Deans stora skatteskul­der, något som Veckans NU! tidigare har rapportera­t om. Nu har det också uppdagats att skulderna är bra mycket högre än vad som varit känt sedan innan. Enligt uppgift har paret skulder på över sex miljoner kronor i obetald skatt. Alkoholen och det vilda festandet ska enligt en källa vara Toris sätt att dränka sorgerna.

Ta hand om dig, Tori!

 ??  ??
 ??  ?? "HON VAR ETT VRAK" Vilken röra! Efter en vild festkväll stapplade ” Beverly Hills 90210”- stjärnan Tori Spelling ut synligt påverkad från en Hollywoodk­lubb, med läppstift utsmetat i hela ansiktet.
"HON VAR ETT VRAK" Vilken röra! Efter en vild festkväll stapplade ” Beverly Hills 90210”- stjärnan Tori Spelling ut synligt påverkad från en Hollywoodk­lubb, med läppstift utsmetat i hela ansiktet.
 ??  ?? Tori och maken Dean Mcdermott tampas med stora ekonomiska problem i form av skatteskul­der på över sex miljoner kronor. Här ses de med barnen Hattie, 4, Liam, 4, och Stella, 8.
Tori och maken Dean Mcdermott tampas med stora ekonomiska problem i form av skatteskul­der på över sex miljoner kronor. Här ses de med barnen Hattie, 4, Liam, 4, och Stella, 8.
 ??  ?? Tori anlände till klubben med en clean sminkning och stylade lockar. När timmarna gått var det inte mycket av varken sminket eller lockarna kvar.
Tori anlände till klubben med en clean sminkning och stylade lockar. När timmarna gått var det inte mycket av varken sminket eller lockarna kvar.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden