Veckans NU!

LEONARDO DICAPRIO I BILKRASCH!

ÅH NEJ!

- AV: ERIKA SVENSSON FOTO: IBL- AOP

Krasch, bom, bang… Under en romantisk bilfärd tillsamman­s med flickvänne­n Nina Agdal nyligen krockade Leonardo Dicaprio med en annan bil!

Oscarsbelö­nade skådespela­ren Leonardo Dicaprio, 41 och danska modellen Nina Agdal, 24, började dejta i början av sommaren och har sedan dess sällan setts ifrån varandra. Tyvärr var stjärnorna även tillsamman­s när olyckan var framme och de råkade ut för en kraftig bilkrasch!

AMBULANS TILLKALLAD­ES

Det var när paret körde runt i området The Hamptons utanför New York i slutet av augusti som olyckan inträffade. Bilen som paret färdades i krockade med en annan bil och det hela tycktes så allvarligt att en ambulans blixtsnabb­t kallades till platsen som en säkerhetså­tgärd. Det skulle dock snart visa sig att alla inblandade klarade sig fint utan skador. Bilen, en Range Rover som tillhörde Leos vän, ska också ha klarat sig, med endast en buckla på stötdämpar­en.

– De blev påkörda bakifrån av en kvinna i en mindre bil, men alla klarade sig bra, säger en källa nära skådisen till sajten Page Six.

Vittnen berättar även för sajten att ” The Revenant”- skådisen snabbt efter krocken tog sig ur bilen för att säkerställ­a att alla inblandade mådde bra. Han hjälpte bland annat kvinnan i den andra bilden att ta sig ut och vila.

– Hon var väldigt chockad, men Leo var väldigt snäll mot henne, fortsätter källan.

Vi får hoppas det går lugnare till för Leo och Nina i fortsättni­ngen!

 ??  ?? "HON VAR VÄLDIGT CHOCKAD"
Ibland dyker olyckan upp även för våra superkändi­sar. När Leonardo Dicaprio och flickvänne­n Nina Agdal var ute och körde var de med om en kraftig krock som resulterad­e i att både polis och ambulans kallades till platsen....
"HON VAR VÄLDIGT CHOCKAD" Ibland dyker olyckan upp även för våra superkändi­sar. När Leonardo Dicaprio och flickvänne­n Nina Agdal var ute och körde var de med om en kraftig krock som resulterad­e i att både polis och ambulans kallades till platsen....

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden