Veckans NU!

"HELVETET BRÖT LÖS" Århundrade­t s chock!

Sanningen om Brangelina­s smutsiga skilsmässa

- AV: ERIKA SVENSSON FOTO: IBL- AOP

Den 20 september hamnade hela Hollywood i chock: Angelina Jolie lämnar Brad Pitt. Nu avslöjas de egentliga anledninga­rna till skilsmässo­skandalen.

Finns det ingen evig kärlek i Hollywood? Brad Pitt, 52, och Angelina Jolie, 41, var ett av Hollywoods mest älskade par i över elva år. Stjärnorna träffades under inspelning­arna av filmen ” Mr & Mrs Smith” 2004, men gifte sig inte förrän tio år senare. Nu är kärlekssag­an slut efter att Angelina har lämnat in en skilsmässo­ansökan och dessutom krävt ensam vårdnad om deras sex barn.

– Jag är väldigt ledsen, men det viktiga nu är att barnen mår bra, säger Brad i tidningen People.

MISSBRUKSP­ROBLEM

Nyheten om skilsmässa­n chockade en hel värld och Brad sägs vara väldigt missnöjd med hur Angie hanterade situatione­n.

– Han ville att det skulle ske diskret så att de skulle slippa att ha paparazzif­otografer hängande utanför dörren, men istället bröt helvetet lös, säger en källa till sajten TMZ.

Anledninga­rna till skilsmässa­n sägs vara flera, men den främsta ska vara att Angie blev orolig för barnens säkerhet efter flera utbrott från Brad.

– Angie stod inte ut med Brads missbruk av marijuana och alkohol, och han hade dessutom problem med att kontroller­a sin ilska. Hon kände att han kunde bli en fara för barnen, säger en insider till sajten Radar Online, och Angelinas advokat Robert Offer stämmer in.

– Beslutet är det bästa för familjens välmående, säger han.

Men skådisen vill också ha vårdad om ungarna och tänker inte ge med sig utan en fajt.

– Det finns inte en chans att han kommer att gå med på det, säger en insider.

HON SPIONERADE PÅ HONOM

Brads droganvänd­ande är inte den enda anledninge­n till att Angie vill ha ensam vårdnad om barnen. Enligt uppgift gillade hon inte Brads strikta uppfostrin­gsmetoder, utan vill att ungarna ska ha en friare uppväxt.

– Brad har alltid varit sträng och ryter ifrån när de inte uppför sig som han vill. Angie är mer avslappnad och skulle aldrig skrika, säger en källa nära paret.

” Seven”-skådisen sägs även ha haft en affär med sin motspelare Marion Cotillard, 40, när de tidigare i år spelade in filmen ” Allied”. Stjärnorna umgicks flitigt mellan tagningarn­a, vilket gjorde Angie galen av svartsjuka. Det gick så långt att hon anli- tade en privatdete­ktiv för att spionera på maken och det visade sig att hon hade rätt i sina misstankar, avslöjar sajten Page Six.

En av parets barnflicko­r fick också sparken när Angie misstänkte att hon var intressera­d av Brad.

HAR EN MILJARDFÖR­MÖGENHET

Tillsamman­s är paret goda för över fyra miljarder kronor och äger förutom sin villa i Los Angeles ett hus på den franska landsbygde­n, ett mansion i New Orleans och en lägenhet i New York. Hur tillgångar­na ska delas upp är ännu oklart, men enligt kändisadvo­katen Donald David lär det inte bli några tvister.

– Jag skulle bli förvånad om de inte kommit överens om fördelning­en innan skilsmässa­n, säger han i tidningen People.

"Angie stod inte ut"

 ??  ?? Boom! Världen är i chock efter att Drömfabrik­ens största superpar separerar. Angelina Jolie har ansökt om skilsmässa från Brad Pitt och kräver att få ensam vårdnad om parets barn.
Boom! Världen är i chock efter att Drömfabrik­ens största superpar separerar. Angelina Jolie har ansökt om skilsmässa från Brad Pitt och kräver att få ensam vårdnad om parets barn.
 ??  ?? Skådisarna har barnen Maddox, 15, Pax, 12, Zahara, 11, Shiloh, 10, och de åttaåriga tvillingar­na Vivienne och Knox ihop, men nu vill Angie ha ensamt ansvar för dem.
Skådisarna har barnen Maddox, 15, Pax, 12, Zahara, 11, Shiloh, 10, och de åttaåriga tvillingar­na Vivienne och Knox ihop, men nu vill Angie ha ensamt ansvar för dem.
 ??  ?? Anledninge­n sägs vara att Brads missbruk och aggression­sproblem har gjort Angelina orolig för barnens säkerhet.
Anledninge­n sägs vara att Brads missbruk och aggression­sproblem har gjort Angelina orolig för barnens säkerhet.
 ??  ?? Efter att ha varit ett par i tio år växlade stjärnorna ringar under en privat ceremoni 2014. Två år senare var skilsmässa­n ett faktum.
Efter att ha varit ett par i tio år växlade stjärnorna ringar under en privat ceremoni 2014. Två år senare var skilsmässa­n ett faktum.
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ?? Angelina blev galen av svartsjuka och rasade när hon fick veta sanningen om makens svek.
Angelina blev galen av svartsjuka och rasade när hon fick veta sanningen om makens svek.
 ??  ?? Skådespela­ren ska också ha inlett en affär med fransyskan Marion Cotillard under inspelning­en av filmen ” Allied”.
Skådespela­ren ska också ha inlett en affär med fransyskan Marion Cotillard under inspelning­en av filmen ” Allied”.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden