Veckans NU!

ÖVER MELLAN MARIAH & JAMES!

Upp som en sol, ner som en pannkaka…

- AV: BELLA HANSSON FOTO: IBL, BULLS

Som Veckans NU! tidigare rapportera­t har det varit väldigt skakigt mellan Mariah Carey och hennes fästman James Packer den senaste tiden. Snacka om chock när de nyligen släppte bomben att de nu gått från förlovade till att välja skilda vägar!

Det var inte länge sedan som Mariah Carey, 46, och James Packer, 49, var i Grekland på semester. Enligt uppgift var det för att försöka rädda förhålland­et, något som Veckans NU! tidigare rapportera­t om. Nu kommer det fram att det var under just den semestern som förhålland­et sprack.

– James gjorde något hemskt i Grekland, säger en källa enligt sajten TMZ.

Genast kom uppgifter fram om att James ska ha betett sig illa eller ha varit våldsam, något som Mariahs presstales­man spädde på med ett uttalande.

– De hade ett stort bråk i Grekland, och har inte setts sedan dess, säger hon enligt sajten Entertainm­ent Tonight.

"HAR VARIT ENSAM"

De forna turturduvo­rna, som förlovade sig tidigare i år, har setts flitigt på olika events och premiärer. Mariah har visat upp en enorm 35 karats diamantrin­g som enligt henne ” är så tung att hon knappt kan lyfta armen”. Vad som händer med den dyrgripen nu är oklart.

Efter att Mariahs läger bekräftat uppbrottet kom andra uppgifter om varför det har tagit slut mellan henne och miljardäre­n. Enligt uppgift blev Mariah väldigt närgången med en av sina bakgrundsd­ansare i Las Vegas, 33- årige Bryan Tanaka, eftersom James aldrig fanns där för henne. Nyligen sågs de både komma till och lämna en fest tillsamman­s, och enligt uppgift ville Mariah visa att hon inte är hemma och deppar efter uppbrottet.

– James har inte varit sig själv på flera månader. Mariah har varit en ensam kvinna och vände sig då till en annan man, säger en källa enligt sajten Hollywood Life.

"De hade ett stort bråk i Grekland"

 ??  ?? Mariah Carey och hennes fästman James Packer har under en tid sagts ha det väldigt knackigt. Nu bekräftas ryktena: förlovning­en är bruten. Mariah och James träffades förra sommaren och bytte ringar i januari i år.
Mariah Carey och hennes fästman James Packer har under en tid sagts ha det väldigt knackigt. Nu bekräftas ryktena: förlovning­en är bruten. Mariah och James träffades förra sommaren och bytte ringar i januari i år.
 ??  ?? Nyligen var de på semester i Grekland och hade då ett stort bråk. Det sägs att de åkte på resan just för att de hade det ostadigt.
Nyligen var de på semester i Grekland och hade då ett stort bråk. Det sägs att de åkte på resan just för att de hade det ostadigt.
 ??  ?? När James friade fick Mariah en gigantisk diamantrin­g värd nästan 100 miljoner kronor, ett smycke hon stolt har burit på vänster ringfinger.
När James friade fick Mariah en gigantisk diamantrin­g värd nästan 100 miljoner kronor, ett smycke hon stolt har burit på vänster ringfinger.
 ??  ?? Mariahs presstales­man har gått ut och meddelat att efter bråket i Grekland har stjärnorna inte setts. Sångerskan och miljardäre­n var där med Mariahs barn Monroe och Moroccan, 5.
Mariahs presstales­man har gått ut och meddelat att efter bråket i Grekland har stjärnorna inte setts. Sångerskan och miljardäre­n var där med Mariahs barn Monroe och Moroccan, 5.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden