Veckans NU!

ANGIE AVSLÖJAR BRADS SEXHEMLIGH­ETER!

Turerna i skilsmässo­härvan mellan Angelina Jolie och Brad Pitt har varit många, och vem av stjärnorna som målas upp som hjärnan bakom kaoset ändras ständigt. Men nu har Angie fått nog och planerar att avslöja alla Brads hemlighete­r en gång för alla!

- AV: ERIKA SVENSSON FOTO: IBL

Det vänder fort i Brangelina- härvan! Det som först började med en misshandel­sskandal, där Brad Pitt, 52, pekades ut som barnmissha­nd- lare, vändes snart till hans fördel och Angelina Jolie, 41, ryktades istället ha iscensatt skandalern­a för att själv gå vinnande ur striden. Men nu har ” Salt”stjärnan fått nog och planerar att sätta dit Brad – genom att avslöja sanningen i en bok.

– Hon har bara försökt att skydda sina barn. Nu vill hon sätta ord på sitt smutsiga äktenskap för att krossa Brads helylleima­ge, säger en insider i tidningen National Enquirer.

BJÖD IN MODELLER

Enligt uppgift kan Angie räkna med att håva in 45 miljoner kronor bara för kontraktet för att skriva en självbiogr­afi och källor säger att stjärnan redan nu är på jakt efter en bra spökskriva­re. Och hon tänker inte spara på krutet i sina avslöjande­n.

– Hon kommer att berätta allt om hur de brukade bjuda hem unga modeller för sexuella lekar och trekanter. Vi kan vara säkra på att hon kommer att framstå som Guds gåva till mänsklighe­ten i boken, medan Brads drickande, droganvänd­ande och duster med barnen kommer att porträtter­as på ett mindre smickrande sätt, säger källan.

BRAD VAR PARANOID

I boken planerar Angie också att berätta om Brads paranoida sida som enligt uppgift var det som fick henne att till sist gå med på att gifta sig med honom

efter tio år tillsamman­s.

– Hon ville aldrig gifta sig och hon hatade hur han fick barnen att pressa henne till det. Hans osäkerhet tog över och han var alltid orolig att hon skulle vara otrogen. Hon trodde det skulle sluta om de gifte sig, men det gjorde det inte.

Istället tog Brad till alkohol och droger för att dämpa sin oro, vilket också gav honom ett hett temperamen­t. Det är en bild av honom som Angelina tycker att världen har missat, men det ska hon ändra på.

– Hon är arg för att hon har porträtter­ats som en ond häxa. Att skriva memoarerna kommer hjälpa henne att ta sig igenom det här.

 ??  ?? Nu är det nog! Angelina Jolie har tröttnat på att framställa­s som en ond häxa och tänker nu ta saken i egna händer och skriva en självbiogr­afi. I boken planerar hon att hänga ut sin exmake Brad Pitt och avslöja alla detaljer i deras galna liv!
Nu är det nog! Angelina Jolie har tröttnat på att framställa­s som en ond häxa och tänker nu ta saken i egna händer och skriva en självbiogr­afi. I boken planerar hon att hänga ut sin exmake Brad Pitt och avslöja alla detaljer i deras galna liv!
 ??  ??
 ??  ?? Angie kan räkna med en rejäl lön om hon sätter pennan mot papperet och avslöjar parets smaskiga hemlighete­r.
Angie kan räkna med en rejäl lön om hon sätter pennan mot papperet och avslöjar parets smaskiga hemlighete­r.
 ??  ?? Den planerade boken sägs komma att innehålla detaljerad­e avslöjande­n om parets sexliv. De sägs ha bjudit hem unga modeller för trekanter och sexlekar mellan tagningarn­a till filmen ” By the sea” som stjärnorna gjorde tillsamman­s.
Den planerade boken sägs komma att innehålla detaljerad­e avslöjande­n om parets sexliv. De sägs ha bjudit hem unga modeller för trekanter och sexlekar mellan tagningarn­a till filmen ” By the sea” som stjärnorna gjorde tillsamman­s.
 ??  ?? Undrar vad Brad tycker om exfruns planerade författars­kap?
Undrar vad Brad tycker om exfruns planerade författars­kap?
 ??  ?? Stjärnan har siktet inställt på att krossa Brads rykte, en gång för alla, och enligt uppgift kommer Brad inte att framställa­s positivt om boken blir av.
Stjärnan har siktet inställt på att krossa Brads rykte, en gång för alla, och enligt uppgift kommer Brad inte att framställa­s positivt om boken blir av.
 ??  ?? Brad har också ryktats ha haft en affär med den gravida skådisen Marion Cotillard, 41. På premiären av filmen ” Allied” nyligen höll sig stjärnorna nära varandra.
Brad har också ryktats ha haft en affär med den gravida skådisen Marion Cotillard, 41. På premiären av filmen ” Allied” nyligen höll sig stjärnorna nära varandra.
 ??  ?? Skådisens alkoholvan­or är en annan detalj som kommer att uppmärksam­mas på boksidorna.
Skådisens alkoholvan­or är en annan detalj som kommer att uppmärksam­mas på boksidorna.
 ??  ?? Samtidigt bråkar skådisarna fortfarand­e om vårdnaden över barnen Pax, 12, Shiloh, 10, Vivienne, 8, Maddox, 15, Sahara, 11, och Knox, 8.
Samtidigt bråkar skådisarna fortfarand­e om vårdnaden över barnen Pax, 12, Shiloh, 10, Vivienne, 8, Maddox, 15, Sahara, 11, och Knox, 8.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden