Veckans NU!

Spiller ingen tid efter skilsmässa­n BRAD PITT DEJTAR KATE HUDSON!

- Av: ANJA Nilsson Foto: IBL, STELLA PICTURES

Kvinnor världen över drömmer nog om att dejta Brad Pitt nu när han officiellt är singel. Trots att det har gått kort tid sedan skilsmässa­n med Angelina Jolie är Brad redan ute på banan igen och dejtar…

Det svänger fort i Brangelina-härvan! Det sägs gå så fort att Brad Pitt, 53, redan har slickat sina sår, gått vidare och öppnat upp för möjlighete­rna att hitta kärleken igen. Han syns allt mer ofta på filmpremiä­rer där han glatt låter fans ta selfies med honom.

– Alla har vart så snälla, det är riktigt skönt att ha sådan support, sa Brad under sitt första officiella uttalande efter att skilsmässa­n blivit känd.

Men det finns en annan orsak till att Brad är så glad igen. Enligt uppgift har han en hemlig romans med skådiskoll­egan Kate Hudson, 37.

TRÄFFAS HEMMA HOS HENNE

De båda singlarna syntes nyligen lämna en restaurang i Los Angeles ihop, efter premiären av filmen ” Allied” där Brad spelar en av huvudrolle­rna tillsamman­s med Marion Cotillard, 41.

– Brad gillar verkligen Kate, det är väldigt tidigt att säga, men hon får honom att le, säger en källa till tidningen NW och lägger till:

– De har träffats hemma hos Kate i Malibu, vanligtvis sent på kvällarna efter att hennes barn har gått och lagt sig.

Det är på grund av Kates barn Ryan, 12, och Bingham, 5, som hon är så hemlig när det gäller kärleksliv­et.

BJÖD UT HONOM

Enligt källan så var det Kate som närmade sig Brad.

– Kate har haft en crush på honom i flera år och hon vet att hon inte är den enda så hon väntade inte med att bjuda ut honom, säger källan och fortsätter:

– Trots att Brad är så snygg så menar Kate att det inte bara handlar om hans utseende. Hon säger att han har ett varmt att hjärta och att han är en hängiven far och det är det som tänder henne.

"ÄR EN FRI SJÄL"

Brad tycker enligt uppgift om Kate på grund av att hon är så lättsam.

– Kate är en positiv och fri själ så när Brad är nära henne blir han på bra humör, säger en kompis till Brad enligt tidningen och lägger till:

– Hon är en mycket bättre för honom än Angelina, Kate är mer lik Jennifer Aniston.

 ??  ?? Brad Pitt är en av Hollywoods hetaste singlar sedan skilsmässa­n med Angelina Jolie var ett faktum. Nu sägs han dejta den minst lika heta skådisen Kate Hudson.
Brad Pitt är en av Hollywoods hetaste singlar sedan skilsmässa­n med Angelina Jolie var ett faktum. Nu sägs han dejta den minst lika heta skådisen Kate Hudson.
 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden