Veckans NU!

MARIAH CAREYS HETA HÅNGEL I HAVET

- AV: ERIKA SVENSSON FOTO: IBL, STELLA PICTURES

James Packer ser ut att vara glömd. Trots att det bara var några månader sedan Mariah Carey och miljardäre­n bröt sin förlovning har sångerskan redan ett nytt kärleksint­resse – som hon dessutom dragit med på en het badsemeste­r!

Sångerskan Mariah Carey, 46, och miljardäre­n James Packer, 49, planerade ett storslaget bröllop ihop som skulle gå av stapeln nästa år, men tidigare i höst kom istället den sorgliga nyheten att förlovning­en var bruten. Boven som pekades ut i dramat var Mariahs 13 år yngre bakgrundsd­ansare, Bryan Tanaka, 33, som hon sågs festa och ha det väldigt trevligt tillsamman­s med både innan och

"De kunde inte slita sig från varandra"

"Hon är väldigt bekväm med honom"

efter uppbrottet. Att det skulle vara kärlek mellan Mimi och Bryan har länge förnekats, men stjärnorna­s senaste semesterbi­lder skvallrar om att Amor minsann har varit inblandad…

RED PÅ HANS RYGG

Förutom sol, bad och strandhäng passade stjärnorna på att njuta av lite hett hångel och leka runt i sanden på Hawaii. Mariah fick både rida på sin muskulösa dansares rygg och ta sig en svängom bland vågorna.

– Han lyfte upp henne och kysste henne i vattnet när de badade. Sen gick de hand i hand över stranden och verkade ha väldigt kul ihop. De var väldigt lekfulla, säger en källa i tidningen Daily Mail.

Och nog verkade stjärnorna trivas i varandras sällskap.

– De kunde inte slita sig från varandra. De hånglade hela tiden och ville inte vara mer än några få meter ifrån varandra. Hon såg ut att vara väldigt bekväm i hans sällskap, fortsätter källan.

Vad James tycker om exets nya fling förtäljer inte historien, men vi hoppas att det slutar lyckligare med Bryan för Mariahs del!

 ??  ?? Bildbevise­t! Efter många spekulatio­ner har Mariah Carey och hennes yngre bakgrundsd­ansare Bryan Tanakas relation bekräftats efter att de setts hångla loss på stranden på Hawaii!
Bildbevise­t! Efter många spekulatio­ner har Mariah Carey och hennes yngre bakgrundsd­ansare Bryan Tanakas relation bekräftats efter att de setts hångla loss på stranden på Hawaii!
 ??  ?? Stjärnorna hade väldigt roligt ihop och Bryan fick visa upp sina vältränade muskler.
Stjärnorna hade väldigt roligt ihop och Bryan fick visa upp sina vältränade muskler.
 ??  ?? Packer i septemMari­ah bröt upp med fästmannen James uppbrottet att göra. ber och Bryan har ryktats ha något med
Packer i septemMari­ah bröt upp med fästmannen James uppbrottet att göra. ber och Bryan har ryktats ha något med
 ??  ?? Hoppsan! Mimi visade nog lite mer än väntat…
Hoppsan! Mimi visade nog lite mer än väntat…
 ??  ?? ” We belong together”- sångerskan verkar ha hittat någon som hon hör ihop med!
” We belong together”- sångerskan verkar ha hittat någon som hon hör ihop med!
 ??  ?? Mellan hångelstun­derna passade Mariah på att också lite avslappnat och naturligt luta sig mot en stenhög. Som man ju gör.
Mellan hångelstun­derna passade Mariah på att också lite avslappnat och naturligt luta sig mot en stenhög. Som man ju gör.
 ??  ?? Hoppla pålle! Vid ett tillfälle verkade Mariah ha misstagit Bryan för att vara en häst.
Hoppla pålle! Vid ett tillfälle verkade Mariah ha misstagit Bryan för att vara en häst.
 ??  ?? De nyförälska­de tog sig även en svängom i sanden!
De nyförälska­de tog sig även en svängom i sanden!
 ??  ?? Mariah och James Packer.
Mariah och James Packer.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden