Veckans NU!

"KYLIES LIVMODER PULSERAR"

- AV: ANJA NILSSON FOTO: IBL, STELLA PICTURES

Kylie Jenner har länge haft planer på att bli mamma precis som flera av hennes systrar redan är. Nu är planen satt i verket!

Realitystj­ärnan Kylie Jenner, 19, och hennes pojkvän Tyga, 27, har varit barnvakt allt oftare på senaste tiden. Och nu har paret fått ta relationen till en helt ny nivå som styvföräld­rar eftersom Tygas ex- flickvän Blac Chyna, 28, och Kylies bror Rob Kardashian, 29, har fått en fnurra på tråden.

KAN INTE HÅLLA SAMS

Nyligen fick Rob och Blac dottern Dream ihop. Men trots det nya lilla glädjeknyt­et har de inte kunnat hålla sams. Det var på sociala medier som Rob postade flera texter och bilder där han antydde att Blac hade tagit med sig Dream och lämnat honom. Under det här dramat har Blacs andra barn King Cairo, 4, som hon har med Tyga, fått vila ut i Kylies mansion med just Kylie och Tyga som tillfällig­a vårdnadsha­vare.

TRIVS I ROLLEN

Uppgiften att ta hand om King Cairo verkar passa Kylie utmärkt. Hon har lagt upp flera videor på sina sociala medier som visar när hon och Tyga leker med King Cairo.

– Jag tycker om den här tjejen, säger King Cairo i ett klipp på Kylies Snapchat.

Hon har enligt uppgift blivit helt betuttad i bebisar sen hon har fått träffa Dream. Precis efter födseln tweetade Kylie:

– Jag kan inte sluta titta på henne, grattis Rob och Blac. Hon är vacker som en dröm. Men helst av allt vill hon ha ett eget barn. – Kylies livmoder pulserar av längtan varje gång hon ser på Dream, säger en insider till sajten Radar Online.

"De blir vårdnadsha­vare"

 ??  ?? Kylie Jenner har länge längtat efter att bli mamma och nu verkar hennes dröm bli uppfylld.
Kylie Jenner har länge längtat efter att bli mamma och nu verkar hennes dröm bli uppfylld.
 ??  ?? Hon och partnern Tyga har fått vara barnvakt en hel del på senaste tiden åt Tygas son King Cairo, som han har ihop med Blac Chyna.
Hon och partnern Tyga har fått vara barnvakt en hel del på senaste tiden åt Tygas son King Cairo, som han har ihop med Blac Chyna.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden