Veckans NU!

DÖDSBESKED­ET SOM KROSSAR BEBISLYCKA­N!

Glädjen blev kortvarig för Amal & George

- AV: ERIKA SVENSSON FOTO: IBL

"Båda är förkrossad­e"

Åh nej! Lyckan var total när uppgifter började cirkulera om att Amal och George Clooney väntar tvillingar. Men nu krossas glädjen av ett tragiskt dödsbesked.

Enligt uppgift blir det babyboom i familjen Clooneys hem senare i år! George, 55, och hans fru Amal, 39, sägs vänta tvillingar, en pojke och en flicka. Men det blev ingen långvarig glädje för paret. Kort efter bebisbeske­det byttes glädjen nämligen mot tragedi när parets chockades av ett fruktansvä­rt dödsbesked!

DOG I CANCER

I slutet av januari möttes världen av nyheten att skådisen Miguel Ferrer har avlidit av cancer, 61 år gammal. Miguel var mest känd för sina roller i tv- serierna ” Twin Peaks” och ” NCIS: Los Angeles”. Dessutom var han Georges kusin.

– Idag förlorade vi på ” NCIS: Los Angeles” en kär familjemed­lem. Miguel var en otroligt talangfull man som hade en kraftfull närvaro i sitt skådespele­ri, en fantastisk humor och ett stort hjärta. Vi kommer att sakna honom enormt, skrev seriens producent i ett uttalande till sajten Hollywood Reporter efter dödsbesked­et.

HISTORISK DAG

Både Amal och George uppges vara förkrossad­e efter det tragiska beskedet, som kom samma dag som Donald Trump tog över presidentt­iteln i USA. George är en uttalad Trump-motståndar­e och höll sig inte för att dra parallelle­r mellan kusinens död och den nya presidente­n när han samma dag uttalade sig om dödsbesked­et i tidningen The Times.

– Idag är en historisk dag på många sätt, inte minst för Miguel Ferrers förlust i kampen mot cancern. Miguel gjorde världen ljusare och roligare och hans bortgång känns så djupt i vår familj att till och med denna dag känns stora världshänd­elser små i jämförelse. Vi älskar dig Miguel och kommer alltid att göra det, sa George.

Stackars George och Amal!

 ??  ?? När det såg som lyckligast ut för George och Amal Clooney möttes paret istället av ett fruktansvä­rt dödsbesked!
När det såg som lyckligast ut för George och Amal Clooney möttes paret istället av ett fruktansvä­rt dödsbesked!

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden