Veckans NU!

STJÄRNAN DREVS TILL SJÄLVMORD!

Sanningen om George Michaels död

- AV: ERIKA SVENSSON FOTO: IBL, STELLA PICTURES

Världen sörjer fortfarand­e George Michael som tragiskt gick bort i slutet av december. Men enligt nya uppgifter var inte dödsfallet någon olycka.

Natten till juldagen hittades Wham!- sångaren George Michael död i sin säng, endast 53 år gammal, efter vad som misstänkts vara en olycklig överdos. Men enligt nya uppgifter var det kanske inte någon olycka alls. I början av januari tweetade sångarens pojkvän, Fadi Fawaz, 43, flera tweets om att George hade försökt ta sitt liv flera gånger, och till slut lyckats. Men uttalandet uppskattad­es inte av stjärnans vänner.

– Hur vågar han? Så gör man inte mot någon man älskar, speciellt inte efter deras död, säger Georges vän Sam Ibrahim i tidningen National Enquirer.

GILLADE INTE POJKVÄNNEN

Fadi sägs dessutom ha utpressat George och hotat att avslöja missbruksh­emligheter­na för pressen om han inte fick som han ville. Pojkvännen var aldrig populär hos stjärnans vänner, men George sägs

länge ha varit deprimerad och Fadi var ett stort stöd.

– Ingen gillade någonsin Fadi, som praktiskt taget bara flyttade in utan att arbeta och bara levde det goda livet, säger Sam och fortsätter:

– George var instängd i ett hörn av Fadi som utnyttjade droganvänd­andet till sin egen fördel. Han var bara intressera­d av Georges pengar.

TOG FARVÄL INNAN

2015 tog sångaren in på ett av världens dyraste rehabcente­r i Zürich, Schweiz för att bli kvitt drogerna för gott, men istället utökades doserna under den sista tiden. Vännernas bråk och pressen i kombinatio­n med depression­en blev till slut för mycket, vilket oroade stjärnans ex Kenny Goss, som åkte över till Storbritan­nien från USA för att hälsa på George.

– Kenny visste mycket väl att saker höll på att gå överstyr totalt, och det var uppenbart att slaget redan var förlorat. Så Kenny tog sig tid att säga adjö, säger en källa i tidningen.

Vila i frid, George!

 ??  ?? I slutet av december vaknade världen till den tragiska nyheten att George Michael hade avlidit. Men vad som först verkade vara en olycklig överdos ser nu ut att ha varit ett planerat självmord.
I slutet av december vaknade världen till den tragiska nyheten att George Michael hade avlidit. Men vad som först verkade vara en olycklig överdos ser nu ut att ha varit ett planerat självmord.
 ??  ?? Stjärnans pojkvän Fadi Fawaz ryktas ha utpressat George för att få del av stjärnans pengar – och till slut drivit honom till självmord.
Stjärnans pojkvän Fadi Fawaz ryktas ha utpressat George för att få del av stjärnans pengar – och till slut drivit honom till självmord.
 ??  ?? De sista bilderna som togs på stjärnan visar en rundare George vilket sägs vara en bieffekt av de tunga droger han gick på under den sista tiden.
De sista bilderna som togs på stjärnan visar en rundare George vilket sägs vara en bieffekt av de tunga droger han gick på under den sista tiden.
 ??  ?? Efter dödsfallet har fans flockats utanför ikonens bostad i England för att ta ett sista avsked. George var tillsamman­s med Kenny Ross i 13 år och han var en av få som lyckades få ett avsked av sångaren innan dödsfallet. George Michael blev 53 år gammal.
Efter dödsfallet har fans flockats utanför ikonens bostad i England för att ta ett sista avsked. George var tillsamman­s med Kenny Ross i 13 år och han var en av få som lyckades få ett avsked av sångaren innan dödsfallet. George Michael blev 53 år gammal.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden