Veckans NU!

Redan förlovade

- AV: JONNA FRIBERG WENNERBERG FOTO: IBL, STELLA PICTURES

Zayn Malik spiller ingen tid och har friat till Gigi Hadid! Se ringen på sidan 68.

Det hetaste paret i Hollywood har valt att ta sitt förhålland­e till nästa nivå. Gigi Hadid och hennes Zayn Malik sägs ha förlovat sig och Gigi verkar övertygad om att han är den rätta.

"Hon sa nej först"

Det var för lite mer än ett år sedan som kärlekshis­torien mellan supermodel­len Gigi Hadid, 21, och Zayn Malik, 24, började. De avslöjade själva förhålland­et genom att börja dela mysiga bilder tillsamman­s på Instagram. Sedan sågs de allt mer vid varandras sida på stan, på semester och till slut på olika evenemang. Snabbt blev de paret på allas läppar och Drömfabrik­ens nya sweetheart­s. Nu har de enligt uppgift förlovat sig!

INTE FÖR TIDIGT

Nyligen sågs Gigi på stan med något ovanligt stort och glittrande på sitt vänstra ringfinger – en förlovning­sring. En källa säger att Zayn friade till model- len redan för några veckor sen men att Gigi då hade valt att säga nej. Detta på grund av hon tyckte att det var för tidigt och att de är för unga.

– Hon är bara 21 år och känner sig inte redo att binda sig, så hon tackade nej. Hon har sett sin mamma gå igenom två stökiga skilsmässo­r så Gigi vill vara hundra procent säker på att Zayn är den rätta innan hon förlovar sig, säger källan i tidningen Life & Style.

DEN RÄTTA

Men det verkar som om Gigi har kommit fram till att den före detta One Direction- sångaren är den rätta för henne. För på hennes finger sitter nu ringen och Gigi har inga planer på att dölja det för omvärlden. Tvärtom visade hon tydligt upp sin vänstra hand för fotografer­na hon passerade på gatan. Inom en snar framtid kommer bröllopskl­ockorna förhoppnin­gsvis att ringa!

 ??  ??
 ??  ?? Gigi Hadid och Zayn Malik har efter ett års dejtande nu tagit nästa steg och förlovat sig.
Gigi Hadid och Zayn Malik har efter ett års dejtande nu tagit nästa steg och förlovat sig.
 ??  ?? Nyligen sågs Gigi på stan med en ring på fingret som hon utan problem visade upp för fotografer­na.
Nyligen sågs Gigi på stan med en ring på fingret som hon utan problem visade upp för fotografer­na.
 ??  ?? Gigi ska till en början ha sagt nej när Zayn friade på grund av att hon ville vara helt säker på att han var den rätte.
Gigi ska till en början ha sagt nej när Zayn friade på grund av att hon ville vara helt säker på att han var den rätte.
 ??  ?? Enligt uppgift kom hon snabbt fram till att det är Zayn som hon vill ha vid sin sida för alltid.
Enligt uppgift kom hon snabbt fram till att det är Zayn som hon vill ha vid sin sida för alltid.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden