Veckans NU!

. Vårbröllis!

2016 var ett mörkt år för Kardashian­familjen. Men 2017 ser onekligen ut att bli bra mycket lyckligare, då Kris Jenner och hennes toyboy Corey Gamble planerar ett storslaget vårbröllop!

- AV: ERIKA SVENSSON FOTO: IBL, STELLA PICTURES

Det sägs att bröllopskl­ockor kommer att ringa för Kris Jenner och Corey Gamble i vår.

Vi hoppas innerligt att 2017 inte innehåller några rån, stalkeratt­acker eller mentala sammanbrot­t för familjen Kardashian, och att året istället fylls av kärlek och glädje. Än så länge ser det ljust ut på den fronten, då hjärnan bakom familjens framgångss­aga, Kris Jenner, 61, sägs planera vigsel med sin kärlek Corey Gamble, 36!

BAR MATCHANDE RINGAR

Stjärnorna har dejtat i två år och redan i höstas skapade de rykten när båda bar gnistrande ringar på sina vänstra ringfingra­r, och det verkar som att det är äkta vara.

– Kris håller på att förbereda alla papper, bland annat ett vattentätt äktenskaps­förord som Corey ska skriva under. Men det är bara en fråga om formalitet­er, de är båda superexalt­erade, säger en källa till sajten Radar Online.

Var ceremonin kommer att hålla hus är ännu inte avslöjat, men enligt uppgift har stjärnorna kollat efter drömplatse­n på olika resor tillsamman­s, bland annat i italienska Capri.

– De kollade efter passande bröllopslo­kaler när de var där, avslöjar en källa i tidningen Life & Style.

BARNEN GILLAR HONOM

Ålderskill­naden på 25 år verkar inte vara ett hinder, varken för paret själva eller för Kris barn, som alla verkar gilla den blivande brudgummen.

– Kim vill att jag och Corey ska gifta oss under storslagna former. Hon vill att North ska få vara brudtärna, sa Kris i tidningen Closer i september.

Corey sägs även ha varit ett stort stöd för hela familjen under den turbulenta hösten.

– De har haft sina motgångar, men Corey älskar livet som Kris har gett honom och hon känner sig trygg och älskad av honom. Det är ett förhålland­e som fungerar och de längtar efter att ta nästa steg, forstätter källan.

Tredje gången gillt alltså!

 ??  ?? Hör vi klockor klämta? Kris Jenner ser ut att göra 2017 till sitt år när hon planerar att skrida nerför altargånge­n med sin unga kärlek Corey Gamble.
Hör vi klockor klämta? Kris Jenner ser ut att göra 2017 till sitt år när hon planerar att skrida nerför altargånge­n med sin unga kärlek Corey Gamble.
 ??  ??
 ??  ?? Redan i höstas började spekulatio­nerna hagla när både Kris och Corey visade upp varsin stor gnistrande ring på ” det” fingret.
Redan i höstas började spekulatio­nerna hagla när både Kris och Corey visade upp varsin stor gnistrande ring på ” det” fingret.
 ??  ??
 ??  ?? Momagern känner sig trygg med Corey som har varit ett stort stöd för henne under den stormiga hösten.
Momagern känner sig trygg med Corey som har varit ett stort stöd för henne under den stormiga hösten.
 ??  ?? Paret sägs ha letat efter bröllopslo­kaler på Capri i Italien, där de varit och semestrat flera gånger, bland annat med Kris barnbarn och dottern Kourtney Kardashian, 37.
Paret sägs ha letat efter bröllopslo­kaler på Capri i Italien, där de varit och semestrat flera gånger, bland annat med Kris barnbarn och dottern Kourtney Kardashian, 37.
 ??  ?? Kris dotter Kim Kardashian, 36, är så förtjust i Corey att hon vill att hennes dotter North West, 3, ska få vara tärna på ett eventuellt bröllop.
Kris dotter Kim Kardashian, 36, är så förtjust i Corey att hon vill att hennes dotter North West, 3, ska få vara tärna på ett eventuellt bröllop.
 ??  ?? Kärleken övervinner allt, även en åldersskil­lnad på 25 år!
Kärleken övervinner allt, även en åldersskil­lnad på 25 år!
 ??  ?? Det blir tredje gången gillt för Kris, som tidigare varit gift och har barn med Robert Kardashian och Caitlyn Jenner, tidigare Bruce, 67.
Det blir tredje gången gillt för Kris, som tidigare varit gift och har barn med Robert Kardashian och Caitlyn Jenner, tidigare Bruce, 67.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden