Veckans NU!

GAVIN ÅNGRAR SKILSMÄSSA­N FRÅN GWEN STEFANI

"Det var det sista jag ville"

- AV: JONNA FRIBERG WENNERBERG FOTO: IBL, STELLA PICTURES

Nästan två år efter skilsmässa­n berättar nu Gavin Rossdale att han ångrar en hel del saker han gjort under äktenskape­t med Gwen Stefani. Men mest av allt ångrar han att han släppte taget.

Det är snart två år sedan musikern Gavin Rossdale, 51, och sångerskan Gwen Stefani, 47, gick skilda vägar efter ett nästan 13 år långt äktenskap. Men det verkar som att Gavin har fått kalla fötter och ångrar skilsmässa­n. Gavin öppnade upp sig i en intervju med tidningen Fabulous om sina känslor kring skilsmässa­n.

– Det var helt och hållet motsatsen till vad jag ville. Det var det sista jag ville, men här är vi nu. Bortsett från döden så tycker jag att skilsmässa är det svåraste och mest smärtsamma man kan gå igenom, säger Gavin.

HADE GJORT ANNORLUNDA

Enligt källor tycker Gavin att parets äktenskap förde med sig många bra saker för dem båda. Men han kan komma på en hel del saker som han skulle ha gjort annorlunda när han tittar tillbaka på deras tid tillsamman­s.

– Vi hade 20 år tillsamman­s och det är ganska fantastisk­t. Det är en livstid. Jag tycker fortfarand­e att hon är helt fantastisk. Det var 20 fina år och vi har tre underbara barn. Det var så mycket som var bra och med tiden kommer det bara att bli mer och mer uppenbart.

HAR GÅTT VIDARE

Gwen har sedan i slutet av 2015 dejtat countryart­isten Blake Shelton, 40, och de är enligt uppgift otroligt lyckliga. Paret jobbade tillsamman­s med talangprog­rammet ” The Voice” i drygt ett år och sågs flirta med varandra både framför och bakom kameran. Under en spelning i Los Angeles berättade Gwen om sina känslor efter skilsmässa­n och passade samtidigt på att hylla sin nya pojkvän.

– Jag mådde så dåligt och trodde inte att det fanns en chans att jag någonsin skulle kunna må bra igen. Tack så mycket Blake Shelton för att du kysste mig tillbaka till livet, sa stjärnan till publiken.

"Hon är helt fantastisk"

 ??  ?? Gavin Rossdale berättar i en intervju att det sista han ville göra var att skilja sig från exfrun Gwen Stefani.
Gavin Rossdale berättar i en intervju att det sista han ville göra var att skilja sig från exfrun Gwen Stefani.
 ??  ?? Musikern menar att det fanns så mycket som var bra som han tog för givet.
Musikern menar att det fanns så mycket som var bra som han tog för givet.
 ??  ?? Bush- musikern hade varit gift med Gwen i nästan 13 år när de gick skilda vägar 2015.
Bush- musikern hade varit gift med Gwen i nästan 13 år när de gick skilda vägar 2015.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden