Veckans NU!

GRAVID MOT SIN VILJA!

- AV: ERIKA SVENSSON FOTO: IBL, STELLA PICTURES

Ingenting verkar gå Kim Kardashian­s väg just nu. Stjärnan lider fortfarand­e av höstens trauman då hon blev brutalt rånad och såg sin man få ett psykiskt sammanbrot­t. Nu kommer nästa chockbeske­d: hon är gravid!

Vi som har följt 36- åriga Kim Kardashian­s tidigare graviditet­er vet att de inte har varit någon dans på rosor. Förutom att ha haft svårighete­r att bli med barn från första början har realitypro­filen också fått flera komplikati­oner under båda sina tidigare graviditet­er, och hon har själv sagt att det inte är något hon vill återupplev­a.

– Det var den värsta upplevelse­n i mitt liv och det skulle vara farligt för mig att göra det igen, sa hon i ett avsnitt av ” Familjen Kardashian” i höstas.

Därför hoppar stjärnan kanske inte jämfota av glädje över beskedet att hon sägs vänta sin tredje unge med maken Kanye West, 39.

FÖRSÖKER DÖLJA DET

Enligt en insider i tidningen NW har Kims mamma Kris Jenner, 61, själv avslöjat att Kim är så långt gången som i tredje månaden!

– Enligt Kim är det här en stor katastrof, säger källan.

Och visst har Kims kropp förändrats sedan rånet i oktober. Hon ses sällan offentligt längre men de gånger hon har synts till har hon visat upp en rundare figur, som hon dessutom ofta döljer under stora tröjor.

– Hon gör sitt bästa för att dölja det, men hon är helt förtvivlad över situatione­n. Hon känner sig mer instängd än någonsin, säger källan.

TÄNKTE SKILJAS

Som Veckans NU! tidigare rapportera­t har Kim och Kanye genomgått en allvarlig äktenskaps­kris under hösten, och enligt uppgift hade Kim beslutat sig för att ansöka om skilsmässa. Men den oväntade ungen försvårar situatione­n.

– Hon var så nära att ansöka om skilsmässa, men nu känner hon att hon inte har något annat val än att stanna och lösa saker och ting för barnets skull, säger källan.

Kanske är ett till knyte lösningen på stjärnorna­s kärlekspro­blem?

"Hon ser det som en stor katastrof"

 ??  ?? Efter en turbulent höst med rån och sjukhusvis­telser kommer nästa bakslag för Kim Kardashian: hon är gravid! "Hon är i tredje månaden" SUPERCHOCK­EN!
Efter en turbulent höst med rån och sjukhusvis­telser kommer nästa bakslag för Kim Kardashian: hon är gravid! "Hon är i tredje månaden" SUPERCHOCK­EN!
 ??  ?? I många fall är en graviditet en glad nyhet, men inte för Kim som sägs vara förtvivlad över beskedet.
I många fall är en graviditet en glad nyhet, men inte för Kim som sägs vara förtvivlad över beskedet.
 ??  ?? Enligt uppgift hade Kim planerat att skilja sig från maken Kanye West efter att han släpptes från psykakuten, men den kommande bebisen har fått henne att ändra sig.
Enligt uppgift hade Kim planerat att skilja sig från maken Kanye West efter att han släpptes från psykakuten, men den kommande bebisen har fått henne att ändra sig.
 ??  ?? Stjärnan brukar gömma sin kropp bakom löst sittande kläder och stora jackor.
Stjärnan brukar gömma sin kropp bakom löst sittande kläder och stora jackor.
 ??  ?? Stjärnan hade svåra komplikati­oner med vid sina tidigare graviditet­er och denna gång lär inte bli annorlunda.
Stjärnan hade svåra komplikati­oner med vid sina tidigare graviditet­er och denna gång lär inte bli annorlunda.
 ??  ?? Sedan tidigare har hon och Kanye barnen North, 3, och Saint, 1.
Sedan tidigare har hon och Kanye barnen North, 3, och Saint, 1.
 ??  ?? För mindre än ett halvår sedan visade Kim gärna mer av sin vältränade kropp.
För mindre än ett halvår sedan visade Kim gärna mer av sin vältränade kropp.
 ??  ?? Dessutom håller hon ofta handen för sin mage.
Dessutom håller hon ofta handen för sin mage.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden