Veckans NU!

SCOTT & KOURTNEY I STORBRÅK!

Efter Scotts semester med Kim

- AV: JONNA FRIBERG WENNERBERG FOTO: IBL, FAMEFLYNET

Ett av Hollywoods mest omtalade par Scott Disick och Kourtney Kardashian har levt lyckliga återförena­de i några månader. Men nu verkar paret vara ute på hal is efter att Scott gjort bort sig under en semester…

Efter bråk, otrohet och separation var det många som trodde att slutet var kommet för Scott Disick, 33, och Kourtney Kardashian, 37, sommaren 2015. Trots alla hinder så lyckades reality- stjärnorna hitta tillbaka till varandra. För bara några månader sedan flyttade Scott tillbaka in med sin familj. Men det verkar som att de har stött på trubbel i paradiset. Nyligen försvann Scott spårlöst under semestern till Dubai tillsamman­s med Kourtneys syster Kim Kardashian, 36. Enligt sajten Radar Online så skyller han allt på Kim och menar att hon tvingade honom att följa med.

FÖRSVANN SPÅRLÖST

Hela syftet med att Scott följde med Kim till Dubai var att han skulle finnas vid hennes sida som ett stöd, men väl där så försvann han plötsligt och

"Han skyller ifrån sig på Kim"

"Ingen visste var han var"

ingen visste var han var. Detta är inte första gången som den skandaloms­usade stjärnan försvinner under en semester. Han och Kourtney har många dåliga erfarenhet­er när det gäller resor, speciellt i kombinatio­n med nattliv. Då Scott under en tid har kämpat med sina alkoholpro­blem som ofta har slutat med att han sårat folk, så sprider sig en viss oro när han plötsligt försvinner.

– Kourtney blev rasande och när hon till slut fick tag på Scott så sa han till henne att hon har tillitspro­blem. Han sa att han inte var Kims barnvakt och att anledninge­n till att han var borta var för att han försovit sig i tio timmar, säger en källa till sajten Daily Mail.

FICK SIG EN KÄNGA

Samma kväll skrev Kourtney enligt uppgift att hon hade problem med att lita på folk på sin Twitter som en markering mot Scott. Och enligt källor fick han sig en ordentlig känga när han kom hem igen. Men sådana händelser är småpotatis för det här paret som kan ta sig genom eld och vatten tillsamman­s. Uppgifter säger att Kourtney just nu är gravid med parets fjärde barn. Förhoppnin­gsvis var det ingenting som påverkar deras gemensamma framtid.

 ??  ?? Nu har trubbelmak­aren Scott Disick gjort bort sig för nygamla kärleken Kourtney Kardashian igen.
Nu har trubbelmak­aren Scott Disick gjort bort sig för nygamla kärleken Kourtney Kardashian igen.
 ??  ?? Han följde med som stöd för Kim i och med allt som hänt henne under hösten, men det dröjde inte länge efter landning tills han var borta.
Han följde med som stöd för Kim i och med allt som hänt henne under hösten, men det dröjde inte länge efter landning tills han var borta.
 ??  ?? Nyligen försvann han spårlöst under en semester med Kourtneys syster Kim i Dubai.
Nyligen försvann han spårlöst under en semester med Kourtneys syster Kim i Dubai.
 ??  ?? Scott och Kourtney har precis återförena­ts och källor säger att hon är gravid med deras fjärde barn.
Scott och Kourtney har precis återförena­ts och källor säger att hon är gravid med deras fjärde barn.
 ??  ?? Kourtney rasade när hon fick höra att han försvunnit och till sitt försvar sa han att han hade försovit sig.
Kourtney rasade när hon fick höra att han försvunnit och till sitt försvar sa han att han hade försovit sig.
 ??  ?? Nyligen var hela gänget och åkte skidor tillsamman­s. Förhoppnin­gsvis förstör Scotts lilla snedsteg ingenting.
Nyligen var hela gänget och åkte skidor tillsamman­s. Förhoppnin­gsvis förstör Scotts lilla snedsteg ingenting.
 ??  ?? Paret har tre barn sedan innan – Penelope, Mason och Reign – och ett fjärde skulle enligt uppgift tillföra mycket till familjen.
Paret har tre barn sedan innan – Penelope, Mason och Reign – och ett fjärde skulle enligt uppgift tillföra mycket till familjen.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden