Veckans NU!

SAM ASGHARI OTROGEN MOT BRITNEY

- AV: LINNÉA GEIJER FOTO: IBL, STELLA PICTURES

Vännerna är oroliga över hur snabbt och hårt Britney Spears fallit för nya pojkvännen Sam Asghari, och oron verkar vara befogad…

Hon har genomlevt mer än tillräckli­gt med hjärtesorg för en livstid, det är väl därför inte konstigt att vännerna blev oroliga över hur snabbt det blev seriöst mellan Britney Spears, 36, och bakgrundsd­ansaren Sam Asghari, 22.

– Britney har tappat balansen i tillvaron sedan hon träffade Sam. Både hennes familj och hennes vänner har varnat henne att hon tar saker och ting för snabbt, säger en källa till sajten Hollywood Life.

KYSSTE EN ANNAN

Britney har enligt uppgift valt att inte ta till sig av varningarn­a, istället har hon visat kärleken öppet med gulliga inlägg i sociala medier.

– De som står henne nära försöker övertala henne att sakta ner. De tycker inte att han är bra nog för en stjärna av hennes kaliber och är rädda att hon litar på honom mer än hon borde, säger källan.

Och vännerna verkar ha belägg för sin oro. Dokusåpakä­ndisen Morgan Osman, 27, delade nämligen i dagarna en bild där hon kysser Sam.

– Jag hade det så roligt häromdagen, skrev hon innan hon illa kvickt raderade den från sociala medier.

TALAR FÖR DÖVA ÖRON

Det är inte första gången som Morgan har satt käppar i hjulen för Britney och Sams förhålland­e. I en intervju med sajten The Dirty påstod hon att Sam bara är med Britney för egen vinning, och att hon kunde bevisa det.

– Jag har bilder och videor av vårt förhålland­e, som är äkta. Britney, han utnyttjar dig bara, sa hon då.

"Hon litar på honom mer än vad hon borde"

 ??  ?? Britney Spears sägs vara upp över öronen förälskad i Sam Asghari. Det nykära paret firade bland annat nyår tillsamman­s.
Britney Spears sägs vara upp över öronen förälskad i Sam Asghari. Det nykära paret firade bland annat nyår tillsamman­s.
 ??  ?? Paret har setts mycket tillsamman­s de senaste månaderna trots att vännerna anser att hon är för bra för honom.
Paret har setts mycket tillsamman­s de senaste månaderna trots att vännerna anser att hon är för bra för honom.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden