Veckans NU!

SELENA ÄR KÄR!

The Weeknd har tagit henne med storm

- AV: JONNA FRIBERG WENNERBERG FOTO: IBL, STELLA PICTURES, BULLS

Efter ett omtumlande år har Selena Gomez äntligen hittat sin trygghet i sångaren The Weeknd. Hon uppges vara mer kär än någonsin och vi vet ju att en bild säger mer än tusen ord…

Vi har ett nytt par i Drömfabrik­en! Det var nyligen som sångerskan Selena Gomez, 24, sågs på en romantisk dejt med den 26- åriga superstjär­nan Abel ” The Weeknd” Tesfaye. De har båda ett förflutet i att dejta andra superstjär­nor då The Weeknd innan Selena hade ett längre förhålland­e med modellen Bella Hadid, 20, och Selena var som bekant tillsamman­s med Justin Bieber, 22. Men nu har stjärnorna lämnat sina ex bakom sig och Selena ska enligt källor vara mer kär än någonsin.

– Selena känner saker för The Weeknd som hon aldrig känt förut. Förhålland­et med Abel är nytt för Selena, men hon säger att det är helt annorlunda jämfört med hennes tidigare förhålland­en, säger en källa till sajten Hollywood Life.

HON KÄNNER SIG SÄKER

Selena har under de senaste åren kopplats ihop med flera olika kända ansikten, men det har aldrig blivit någonting seriöst. Efter ett omtumlande slut på 2016 med besök på rehab och ett känslostar­kt tal på AMA- galan så verkar sångerskan nu ha hittat den trygghet som hon behöver.

– För första gången på länge har Selena fått sitt självförtr­oende tillbaka och hon säger att det är på grund av att hon har Abel i sitt liv. Hon är även mer hälsosam än vad hon varit på länge. De är ärliga mot varandra och Abel får Selena att känna sig säker. Hon ser det här som sitt första mogna förhålland­e, säger källan.

INGEN LUST ATT BLI BENNIFER

Paret är dock enligt uppgift rädda för att offentligh­eten ska förstöra deras förhålland­e. Därför har de valt att försöka ligga lågt med sina känslor. The Weeknd har enligt upgift tydligt visat att han vill hålla kärleksliv­et bakom stängda dörrar.

– Han har ingen lust att bli nästa Bennifer ( Ben Affleck och Jennifer Garner, reds. anm.) och han vill verkligen inte att deras förhålland­e ska bli som alla Taylor Swift- skämt, säger källan.

"Hon har aldrig känt så förut"

 ??  ?? Det nya kärlekspar­et Selena Gomez och The Weeknd har fallit pladask för varandra och ser ut att trivas väldigt bra i varandras sällskap.
Det nya kärlekspar­et Selena Gomez och The Weeknd har fallit pladask för varandra och ser ut att trivas väldigt bra i varandras sällskap.
 ??  ?? Paret kunde inte släppa varandra efter ett restaurang­besök i början av januari och sågs kyssas ett flertal gånger.
Paret kunde inte släppa varandra efter ett restaurang­besök i början av januari och sågs kyssas ett flertal gånger.
 ??  ?? Ben Affleck och Jennifer Garner kallas ” Bennifer”.
Ben Affleck och Jennifer Garner kallas ” Bennifer”.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden