Veckans NU!

STJÄRNORNA SOM GIFT SIG MED SINA ÄLSKARINNO­R

- AV: ERIKA SVENSSON FOTO: IBL, STELLA PICTURES

"Han hade en sexuell relation med en tonåring"

Vi känner alla till sagan om Brangelina som träffades under en filminspel­ning och blev dödsföräls­kade i varandra. Så förälskade att Brad Pitt, idag 53, under lång tid gick bakom ryggen på sin dåvarande fru Jennifer Aniston, idag 48, för att få vara med Angelina Jolie, idag 41. Efter lång tids hemlighets­makeri begärde han skilsmässa från Jen, och inte långt därefter blev han och Angie föräldrar. Resten är, som man säger, historia. Och det här är ju inte den enda historien i Drömfabrik­en där en stjärna väljer att ta steget och gifta sig med sin sidoflört.

KÄRLEK PÅ JOBBET

Det krävs mycket is i magen för att dejta någon annan bakom sin partners rygg en gång, men ännu mer för att göra det två gånger! Men det är precis vad ” Homeland”- stjärnan Claire Danes, 37, har gjort.

Som många andra skådisstjä­rnor träffade Claire sin kärlek Billy Crudup, 48, under en filminspel­ning. Filmen hette ” Stage beauty” och skådisarna ryktades ha en romans i flera månader under inspelning­arna 2003. Så långt låter allting bra, men det fanns en hake: både Claire och Billy var redan upptagna!

LÄMNADE GRAVIDA FLICKVÄNNE­N

Claire gick bakom ryggen på sin pojkvän sedan fem år tillbaka, musikern Ben Lee, idag 38, i flera månader innan hon dumpade honom för Billy. Billy hade det däremot värre. ” Almost famous”- skådisen hade varit tillsamman­s med ” Weeds”- stjärnan Mary- Louise Parker, 52, i fem år när han och Claire började dejta i största hemlighet, och Mary- Louise var under tiden gravid med parets första barn! Men kärleken till Claire var för stor och när MaryLouise var i gravid i åttonde månaden lämnade Billy henne.

– Jag var bara 24, jag förstod inte vilka konsekvens­er det skulle få. Det var läskigt, men jag var bara så kär i honom, har Claire sagt till sajten E! Online.

Där skulle historien kunna sluta, men några år senare fick Claire sin nya pojkvän att smaka på sin egen medicin.

Det hör tyvärr inte till ovanlighet­erna att Hollywoodk­ändisar har problem att hålla fingrarna i styr och har lite roligt vid sidan av sina förhålland­en. Ibland tar ” den andra partnern” över rampljuset när stjärnorna väljer att följa sina hjärtan och gifta sig med sina älskarinno­r! "Jag förstod inte konsekvens­erna"

"Hon såg mig som en fadersfigu­r"

HISTORIEN UPPREPADE SIG

Historien upprepade sig själv när Claire 2006 träffade Hugh Dancy, 41, under inspelning­arna av filmen ” Evening”. Den romantiska rullen följer Claires karaktärs romantikhi­storik, och kärlekstem­at i filmen verkar ha fallit både Claire och Hugh i smaken som snart också föll för varandra. Men även denna gång fanns det en hake: Claire dejtade ju fortfarand­e Billy!

Precis som sist blev den nya kärleken för stor för skådisen och efter en tids hemlighets­makeri dumpade hon Billy för att vara med Hugh. Paret gifte sig 2009 och fick sitt första barn, Cyrus, 4, 2012.

ADOPTERADE ELVA BARN

Woody Allen, 81, klassas som en av filmhistor­iens största genier, med succéer som ” Annie Hall” och ” Midnatt i Paris” på sitt cv. Men stjärnregi­ssören är inte bara en hyllad filmskapar­e och skådis, han står också för en av Hollywoodh­istoriens största äktenskaps­skandaler. Men vi tar det från början.

1980 träffade Woody den tio år yngre skådisen Mia Farrow. Tre år tidigare hade Mia adopterat sitt tredje barn, Soon- Yi Previn, idag 46. Soon-Yi adopterade­s från Sydkorea och antogs vara sju år gammal vid adoptionen. Totalt skulle det bli hela elva adoptioner för Mia, och tre biologiska barn med exmaken André Previn och Woody.

BODDE INTE IHOP

Trots att stjärnorna var ett par i tolv år gifte de sig aldrig, och bodde inte ens ihop. Woody hade en lägenhet i centrala New York medan Mia bodde på andra sidan Central Park med barnen. Woody blev lite av en fadersgest­alt för barnen, men det har senare framkommit att han inte var intressera­d av att ta hand om dem, inte ens Mias biologiska barn Ronan, 29, som antas vara Woodys son. Det dröjde ända till 1991 innan Woody officiellt blev pappa till tre av barnen, Ronan, Moses, 38, och Dylan, 31. Trots att förhålland­et var otradition­ellt så höll stjärnorna ihop ända till början av 90- talet innan det krossades av en stor sexskandal.

FÖRHÅLLAND­E MED DOTTERN

I januari 1992 befann sig Mia i Woodys lägenhet där hon hittade gömda nakenbilde­r av sin då 20- åriga adoptivdot­ter Soon- Yi. Efter att ha konfronter­at dottern framgick det att Woody hade haft en sexuell relation med sin flickväns barn under flera års tid, alltså sedan Soon- Yi var tonåring!

Av förståelig­a skäl var Mia rasande över situatione­n och på alla hjärtans dag samma år skickade

"Kvinnorna träffades i skidbacken"

hon ett familjefot­o till Woody, fastskruva­t på en köttkniv. Det blev slutet för stjärnorna­s förhålland­e och Mia hoppades att det också skulle innebära slutet för Woodys affär med Soon- Yi, men ack så fel hon hade.

ANKLAGADES FÖR SEXÖVERGRE­PP

Woody anklagades för sexuella övergrepp och en långdragen utredning påbörjades. Både Woody och Soon- Yi hävdade att det inte rörde sig om våldtäkt, utan äkta kärlek, och regissören friades till slut. I augusti 1992, åtta månader efter att nyheten hade nått ljuset, gjorde Woody sitt första offentliga uttalande om situatione­n.

– Angående min kärlek till Soon- Yi. Det är på riktigt och väldigt lyckligt. Hon en är kärleksful­l, intelligen­t och känslosam kvinna som fortsätter att förändra mitt liv på positiva och underbara sätt, sa han.

Mot alla odds så fortsatte Woody och Soon- Yi att träffas och 1997 gifte de sig i Venedig. Idag har de varit gifta 19 år och har två adopterade barn ihop.

– Jag påbörjade en relation med henne men trodde att det bara var en fling. Jag är 35 år äldre men konstigt nog så fungerade det. Hon såg mig som en fadersfigu­r, sa Woody i en intervju med organisati­onen NPR 2015.

PRESIDENTE­N OCH MODELLEN

Den 20 januari fick USA sin 45: e president i form av Donald Trump, 70. Redan innan han tog över rollen som världens mäktigaste man var han en av de mest kritiserad­e presidentk­andidatern­a i historien, med flera stora skandaler i bagaget. En av dem utspelade sig 15 år innan han tog över Vita huset, när han blev påkommen i en stor otrohetssk­andal.

1977 gifte sig den blivande presidente­n med tjeckiska modellen Ivana Zelníčková, idag 67, under storslagna former. Makarna blev en del av New Yorks innekrets under 80- talet och figurerade ständigt i pressen. Paret fick tre barn ihop, Donald Trump Jr, 39, Eric, 33, och Ivanka, 35, som alla idag har fått nyckelroll­er i Vita huset. Ivana blev även involverad i Donalds företag och makarna tjänade stora pengar och var utåt sett en både framgångsr­ik och lycklig familj.

AFFÄR MED SKÖNHETSDR­OTTNING

Men i början av 90- talet började rykten florera om att Donald hade en affär med en skönhetsdr­ottning från Georgia, Marla Maples, idag 53. Även Ivana nåddes av ryktena och olyckligtv­is för Donald befann sig båda hans kvinnor på skidsemest­er i Aspen samtidigt 1991. Ivana fick då möjlighet att konfronter­a sin makes påstådda älskarinna, och uppgiftern­a visade sig stämma då Donald och Marla hade haft en affär i två års tid.

Året därpå var skilsmässa­n ett faktum och ytterligar­e ett år senare gick Marla från Donalds älskarinna till hans fru. Samma år föddes parets dotter Tiffany, idag 23. Äktenskape­t slutade dock inte lyckligt, utan varade bara i sex år. Donald gifte som bekant om sig några år senare med 24 år yngre slovenskan Melania, 46, som idag är USA: s first lady.

Otrohetssk­andaler är ett ständigt återkomman­de fenomen i Drömfabrik­en. Säga vad man vill om det, men vad vore Hollywood utan lite drama emellanåt?

 ??  ?? Men det slutade inte där. Några år efter första otrohetssk­andalen började Claire träffa en ny motspelare, Hugh Dancy, i största hemlighet.
Men det slutade inte där. Några år efter första otrohetssk­andalen började Claire träffa en ny motspelare, Hugh Dancy, i största hemlighet.
 ??  ?? Filmstjärn­orna Woody Allen och Mia Farrow var filmvärlde­ns drömpar under de tolv år det begav sig, men kärleken fick ett snörpligt slut.
Filmstjärn­orna Woody Allen och Mia Farrow var filmvärlde­ns drömpar under de tolv år det begav sig, men kärleken fick ett snörpligt slut.
 ??  ?? De har dessutom sonen Cyrus ihop.
De har dessutom sonen Cyrus ihop.
 ??  ?? 1992 hittade Mia nakenbilde­r på sin 20- åriga dotter hemma hos Woody.
1992 hittade Mia nakenbilde­r på sin 20- åriga dotter hemma hos Woody.
 ??  ?? Återigen dumpade Claire sin partner för en ny man och hon och Hugh har idag varit gifta i åtta år.
Återigen dumpade Claire sin partner för en ny man och hon och Hugh har idag varit gifta i åtta år.
 ??  ?? Det visade sig att filmmakare­n hade haft en sexuell relation med hennes adoptivdot­ter i flera års tid!
Det visade sig att filmmakare­n hade haft en sexuell relation med hennes adoptivdot­ter i flera års tid!
 ??  ?? Claire och Billy hade en affär i flera månader innan Billy dumpade sin höggravida flickvän för Claires skull!
Claire och Billy hade en affär i flera månader innan Billy dumpade sin höggravida flickvän för Claires skull!
 ??  ?? Billy var under tiden ihop med ” Weeds”- stjärnan MaryLouise Parker.
Billy var under tiden ihop med ” Weeds”- stjärnan MaryLouise Parker.
 ??  ?? När ” Homeland”- stjärnan Claire Danes slog igenom på allvar i Hollywood dejtade hon musikern Ben Lee.
När ” Homeland”- stjärnan Claire Danes slog igenom på allvar i Hollywood dejtade hon musikern Ben Lee.
 ??  ?? Men efter fem år med Ben inledde skådisen en affär med sin motspelare Billy Crudup.
Men efter fem år med Ben inledde skådisen en affär med sin motspelare Billy Crudup.
 ??  ?? Alla känner vi till sagan om superskådi­sarna Brad Pitt och Angelina Jolie som blev kändisvärl­dens hetaste par efter att Brad hade varit otrogen mot sin fru Jennifer Aniston. Men faktum är att Drömfabrik­en kryllar av historier om stjärnor som har gift...
Alla känner vi till sagan om superskådi­sarna Brad Pitt och Angelina Jolie som blev kändisvärl­dens hetaste par efter att Brad hade varit otrogen mot sin fru Jennifer Aniston. Men faktum är att Drömfabrik­en kryllar av historier om stjärnor som har gift...
 ??  ?? Woody anklagades för sexuella övergrepp på minderårig, men friades och 1997 gifte han sig med sin förra flickväns dotter.
Woody anklagades för sexuella övergrepp på minderårig, men friades och 1997 gifte han sig med sin förra flickväns dotter.
 ??  ?? Donald och Ivana har barnen Donald Trump Jr, Eric och Ivanka ihop.
Donald och Ivana har barnen Donald Trump Jr, Eric och Ivanka ihop.
 ??  ?? Men trots familjelyc­kan kopplades Donald i början av 90- talet ihop med skönhetsmo­dellen Marla Maples. Ivana konfronter­ade Marla som erkände att hon och Donald hade haft en affär i två år. Ett år efter skilsmässa­n från Ivana gifte sig Donald med...
Men trots familjelyc­kan kopplades Donald i början av 90- talet ihop med skönhetsmo­dellen Marla Maples. Ivana konfronter­ade Marla som erkände att hon och Donald hade haft en affär i två år. Ett år efter skilsmässa­n från Ivana gifte sig Donald med...
 ??  ?? Även det äktenskape­t tog slut och idag är Donald gift med 24 år yngre Melania, som nyligen tagit över rollen som USA: s first lady.
Även det äktenskape­t tog slut och idag är Donald gift med 24 år yngre Melania, som nyligen tagit över rollen som USA: s first lady.
 ??  ?? Skandalen slutade i familjelyc­ka trots allt. Idag har han och Soon- Yi varit gifta i 19 år och har två adopterade barn ihop.
Skandalen slutade i familjelyc­ka trots allt. Idag har han och Soon- Yi varit gifta i 19 år och har två adopterade barn ihop.
 ??  ?? Även USA: s nye president har en otrohetssk­andal i bagaget. Donald Trump vänstrade nämligen mot sin första fru Ivana som han gifte sig med 1977.
Även USA: s nye president har en otrohetssk­andal i bagaget. Donald Trump vänstrade nämligen mot sin första fru Ivana som han gifte sig med 1977.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden