Veckans NU!

"HAN DANSAR MED DÖDEN!"

Vännernas oro för Chris Brown

- AV LINDA- MARIE NILSSON FOTO: IBL, STELLA PICTURES

"Han är en deprimerad mobbare"

Chris Brown hotar att döda sin exflickvän Karrueche Tran, samtidigt som han själv snart knarkar ihjäl sig med tunga droger. Nu fruktar vännerna för Chris Browns liv.

Chris Brown, 27, anklagades nyligen för att ha misshandla­t och trakassera­t sin exflickvän Karrueche Tran, 28. Artisten har dömts till besöksförb­ud efter att han ska ha hotat att döda henne, slagit henne i magen och knuffat henne nedför en trappa.

Men besöksförb­udet har inte fått Chris att sluta stalka Karrueche, utan nu följer artisten istället sitt ex slaviskt på nätet.

– Han är alltid inne på sociala medier och kollar vem Karrueche har träffat, hur hon ser ut, vilka klubbar hon har varit på och vem som har skrivit till henne på Instagram, säger en källa nära artisten i tidningen Daily Mail.

HÖG PÅ DROGER

Nu väljer flera vänner och kolleger till Chris Brown att tala ut om artistens drogmissbr­uk, som de anser ligga bakom hans vidriga beteende.

– Nyktra Chris är en stabil kille med ett stort hjärta. Men när Chris är hög på droger är han otacksam, obegriplig och en motbjudand­e person som ingen vill umgås med. Tråkigt nog så har han mest varit drog- Chris de senaste åren, och den Chris är inte en bra kille, säger en vän till artisten.

INKAPABEL TILL ATT ÄLSKA

Vännen kallar också sångaren för en ” deprimerad mobbare” som är ” inkapabel till att älska” – och som kallar sig själv för ” djävulen”.

– Chris envisas med att säga att hans liv fungerar, men han är inte den första stjärnan som tror att han kan hantera tunga droger. Han dansar med döden, säger vännen.

 ??  ?? Chris Brown kan enligt uppgift inte sluta knarka och nu oroar sig vännerna för att artistens missbruk ska leda till hans död.
Chris Brown kan enligt uppgift inte sluta knarka och nu oroar sig vännerna för att artistens missbruk ska leda till hans död.
 ??  ??
 ??  ?? Artisten sägs fullständi­gt ha tappat det och kallar sig själv för ” djävulen”.
Artisten sägs fullständi­gt ha tappat det och kallar sig själv för ” djävulen”.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden