Veckans NU!

TOM CRUISE VILL HA SVENSKA

- AV: ERIKA SVENSSON FOTO: IBL

Efter en lång, lång tid som singel ser Tom Cruise nu ut att ha hittat ett nytt kärleksint­resse i svenska Rebecca Ferguson.

Svenskfödd­a Rebecca Ferguson, 33, gjorde succé i rollen som Ilsa Faust i ” Mission: Impossible – Rouge nation” 2015. Men det var inte bara fansen som imponerade­s av skådisen. Även filmens stora stjärna Tom Cruise, 54, fick upp ögonen rejält för henne, och nu sägs han kämpa för att få tillbringa mer tid med henne genom att få med henne även i nästa film i serien.

– Det är ovanligt att en karaktär återvänder till ” Mission: Impossible”- filmerna men Rebecca gjorde ett stort intryck på Tom, säger en källa i OK! Magazine.

VILL HA KÄRLEKSSCE­NER

Tom har nu en plan för hur han ska få Rebecca på fall. Om han själv får bestämma kommer han att ha flera heta scener med henne i nästa film.

– De kom väldigt bra överens. Han ville ha mer flörtscene­r och stunt, vilket han nämnde för henne redan inför förra filmen.

Även Rebecca har erkänt att hon gillat ” Top gun”-stjärnan, och beskriver honom som sin ” kändiscrus­h” i ungdomen. – Han var min främsta kändiskärl­ek, han är underbar, sa hon om Tom 2015.

EN NORMAL UPPVÄXT

Men samtidigt som Tom gör sitt bästa för att få Rebecca på fall, sliter hans ex Katie Holmes med att uppfostra deras gemensamma dotter Suri, 10. Tom har inte längre någon kontakt med dottern och Katie kämpar för att ge Suri en så normal uppväxt som möjligt.

– Att gå igenom något tufft i offentligh­eten är mycket för en person att klara av. Mitt barn är min högsta prioritet. Jag är tacksam som får göra det jag gör men det finns ingenting bättre i världen än att se mitt barn lyckas, säger Katie i tidningen Town & Country.

 ??  ?? Det börjar lukta kärlek mellan stjärnorna. Tom hoppas nu få tillbringa mer tid – och kärlekssce­ner – med Rebecca i en ny ” Mission: Impossible”- rulle.
Det börjar lukta kärlek mellan stjärnorna. Tom hoppas nu få tillbringa mer tid – och kärlekssce­ner – med Rebecca i en ny ” Mission: Impossible”- rulle.
 ??  ?? Den eviga singeln Tom Cruise kanske äntligen har en ny kärlek på g i form av svenska stjärnskot­tet Rebecca Ferguson.
Den eviga singeln Tom Cruise kanske äntligen har en ny kärlek på g i form av svenska stjärnskot­tet Rebecca Ferguson.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden