Veckans NU!

BLAC CHYNA ÄR GRAVID!

- AV: JONNA FRIBERG WENNERBERG FOTO: IBL

Nyligen tog det slut mellan Blac Chyna, 28, och Rob Kardashian, 29. Stjärnorna blev föräldrar i slutet av förra året och har haft ett av- och på- förhålland­e under en längre tid. Enligt uppgift ska Blac ha varit otrogen mot Rob och bröllopet är helt inställt. Men kanske är det så att de får planera om nu när det verkar som att deras lilla dotter Dream ska bli storasyste­r.

KUNDE INTE DÖLJA KULAN

Det var i slutet av februari, bara tre månader efter att Dream kom till världen, som Blac visade upp sin babykula. När hon klev ur bilen för att hälsa på bästa kompisen Amber Rose, 33, kunde magen inte längre gömmas. Chyna hade en mjukisdres­s på sig som avslöjade den putande magen. Sajten Media Take Out, gick ut med uppgiftern­a om att stjärnan sägs vara gravid.

INTE LIKA DRAMATISKT

Den stora frågan är vem det är som är pappa till barnet. Är det Rob eller är det mannen som hon varit otrogen med? Enligt källor var det ett tag sedan de gick skilda vägar men de kanske kommer att hitta tillbaka till varandra igen. I alla fall om det är Rob som är pappan.

– De separerade för ett tag sedan och försöker att vara mogna i situatione­n. Så det var inte lika dramatiskt den här gången, säger en källa till sajten Hollywood Life.

"De vet inte vem som är pappan" Bara tre månader efter att Blac Chyna och Rob Kardashian välkomnade sin dotter Dream till världen gjorde de slut. Men nu tar historien en ny vänding – Blac är nämligen gravid igen…

 ??  ?? Efter separation­en med Rob Kardashian fångades Blac Chyna nyligen på bild med en misstänkt babybula.
Efter separation­en med Rob Kardashian fångades Blac Chyna nyligen på bild med en misstänkt babybula.
 ??  ?? Paret bestämde sig nyligen för att gå skilda vägar efter ett skakigt förhålland­e.
Paret bestämde sig nyligen för att gå skilda vägar efter ett skakigt förhålland­e.
 ??  ?? Bröllopet är inställt, men de sägs ha haft ett mindre dramatiskt avslut den här gången.
Bröllopet är inställt, men de sägs ha haft ett mindre dramatiskt avslut den här gången.
 ??  ?? Det är bara tre månader sedan deras dotter Dream kom till världen.
Det är bara tre månader sedan deras dotter Dream kom till världen.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden