Veckans NU!

KATY OCH ORLANDO TAR EN PAUS!

- AV: LINDA- MARIE NILSSON FOTO: IBL

Förhålland­et mellan Katy Perry och Orlando Bloom ligger på is. Nu bekräftar de båda stjärnorna att de tar en paus efter en tuff tid kantad av otrohetsry­kten.

Katy Perry, 32, och Orlando Bloom, 40, tar en paus från sitt förhålland­e. Paret, som har dejtat i drygt ett år, väljer att gå åt varsitt håll för att ge varandra tid att tänka. Det bekräftar stjärnorna­s båda pressrepre­sentanter för tidningen People.

– Före det att rykten eller falska uppgifter börjar spridas kan vi bekräfta att Orlando och Katy tar en respektfyl­ld och kärleksful­l paus från varandra, säger de i tidningen.

KYLIGT MELLAN PARET

Stjärnorna sågs nyligen tillsamman­s på Vanity Fairs fest efter Oscarsgala­n, men enligt People var det kyligt mellan dem redan då. Katy och Orlando ställde upp på bild, vilket fick många att tro att allting var frid och fröjd mellan dem, men sedan fortsatte de att mingla på varsitt håll.

– Katy tillbringa­de ingen tid med Orlando. De stod tillsamman­s för att ta ett kort, men det var allt, säger en uppgiftslä­mnare.

SÅGS MYSA MED SELENA GOMEZ

Orlando och Katy träffades i januari 2016, men den senaste tiden har paret slitits isär av hårda scheman. Orlando har spelat in en film i Afrika, samtidigt som Katy varit på turné med sin nya låt. Men det lär inte vara det enda som ligger bakom pausen.

I maj förra året spreds bilder på Orlando, tagna med övervaknin­gskamera, där han satt i en soffa på nattklubbe­n Mandala Bay i Las Vegas med armarna runt artisten Selena Gomez, 24. Enligt sajten TMZ ska de båda snabbt ha börjat ” ta på varandra” och sedan smitit iväg till ett bås för att fortsätta myset. Orlando var vid tillfället tillsamman­s med Katy, men huruvida det är otrohetsry­ktena som fått paret att ta en paus är än så länge oklart.

"Katy tillbringa­de ingen tid med Orlando"

 ??  ?? Katy Perry och Orlando Bloom tar en paus från varandra, efter drygt ett år av kärlek.
Katy Perry och Orlando Bloom tar en paus från varandra, efter drygt ett år av kärlek.
 ??  ?? På Oscarsgala­ns efterfest höll sig stjärnorna för sig själva och minglade på varsitt håll.
På Oscarsgala­ns efterfest höll sig stjärnorna för sig själva och minglade på varsitt håll.
 ??  ?? Paret träffades i januari 2016 och blev kära.
Paret träffades i januari 2016 och blev kära.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden