Veckans NU!

KYLIE GALET SVARTSJUK

Tror att bröllop är lösningen

- AV: ERIKA SVENSSON FOTO: IBL

Kylie Jenner har storslagna framtidspl­aner. Stjärnan sägs vara mer än redo att gänga sig med sin Tyga, men anledninge­n till att hon är så angelägen är kanske inte den bästa…

Kylie Jenner, 19, har dejtat rapparen Tyga, 27, till och från i över två år och nu tycker den unga sminkentre­prenören att det är hög tid att ta förhålland­et till nästa nivå. Enligt uppgift är stjärnan besatt av att planera ett storslaget bröllop, men inte för att bedyra sin kärlek till pojkvännen. Den främsta anledninge­n sägs vara att hindra Tyga från att vara otrogen!

– Kylie vill verkligen gifta sig med Tyga, men hon är rädd att han ska vara otrogen och hon tror att ett bröllop kommer att stoppa honom, säger en källa till sajten Radar Online.

KLÄR SIG SEXIGT

Rapparen är just nu ute på turné i Europa och distansen tar kål på Kylie, som sägs bli väldigt svartsjuk vid tanken på alla kvinnor Tyga kan träffa under tiden. Men hon har sina knep för att hålla pojkvännen i schack.

– Hon brukar klä sig sexigt när hon är ute och hoppas bli fotografer­ad så att Tyga ska se henne. Han älskar när hon klär sig sexigt för honom men när han inte är med vill han hellre att hon går klädd i mjukiskläd­er. Barnsligt, men det fungerar, säger källan.

ENDA HON TÄNKER PÅ

Kylie tror nu att en vigsel är lösningen på alla problem, och hon sägs ha hela den stora dagen förberedd in i minsta detalj.

– Hon har bröllop på hjärnan, det enda hon tänker på är klänningar, ringar och smekmånade­r. Allt är i princip planerat i hennes huvud, nu vill hon bara att Tyga ska fria.

Det enda problemet är att rapparen inte verkar vara lika sugen på att skrida upp för altargånge­n.

– Tyga vet vad hon vill men han håller inte med. Han tycker att de fortfarand­e är för unga för att gifta sig.

 ??  ?? Kylie Jenner vill bli fru Tyga! Den unga stjärnan är i full gång att planera en storslagen bröllopsce­remoni. "Allt är planerat"
Kylie Jenner vill bli fru Tyga! Den unga stjärnan är i full gång att planera en storslagen bröllopsce­remoni. "Allt är planerat"
 ??  ?? Kylie är upp över öronen förälskad och längtar efter att gifta sig.
Kylie är upp över öronen förälskad och längtar efter att gifta sig.
 ??  ?? Men allt är inte frid och fröjd.
Men allt är inte frid och fröjd.
 ??  ?? Kylie sägs vara sjukligt svartsjuk och är orolig att Tyga ska vara otrogen under sin pågående turné.
Kylie sägs vara sjukligt svartsjuk och är orolig att Tyga ska vara otrogen under sin pågående turné.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden