Veckans NU!

GWEN, 47, BLIR MAMMA!

Ska gå på naturlig väg

- AV: LINA ARVIDSSON FOTO: IBL

Gwen Stefani är redo att bli förälder igen, och trots att hon närmar sig 50 år är hon fast besluten om att få som hon vill.

Det har varit några skakiga år för stjärnan Gwen Stefani, 47. Hennes äktenskap med Gavin Rossdale, 51, tog slut med buller och bång sedan det kommit fram att Gavin varit otrogen mot henne med parets barnflicka. Detta medan Gwen låg på bb efter att ha fött deras tredje barn. Efter hjärtesorg­en fann Gwen kärleken åter i countryart­isten Blake Shelton, 40. Paret hade planerat att gifta sig i år, men har nu skjutit fram bröllopet. Anledninge­n? De vill skaffa barn först.

STÖRSTA FOKUS

Gwen har redan barnen Kingston, 10, Zuma, 8 och Apollo, 2, tillsamman­s med exmaken. Nu vill stjärnan bli gravid med Blakes barn.

– Det är deras största fokus just nu. Hon har bestämt sig för att skaffa ett barn till och att bära det själv, trots att Blake har sagt att det inte spelar någon roll om de adopterar eller använder en surrogatma­mma, säger en källa i tidningen Life & Style.

TESTAT IVF

Enligt källan har Gwen genomgått IVFbehandl­ingar ( provrörsbe­fruktninga­r, reds. anm.) i över ett år utan att bli gravid. Nu tar hon en paus från den behandling­en.

– Fysiskt och emotionell­t var det för mycket för henne. Så just nu försöker hon bli gravid naturligt, säger källan.

Blake och Gwen träffades när de spelade in tv- programmet ” The Voice”.

– Jag älskar Blake! Han är en fantastisk person. Alla älskar Blake, och det är det som är grejen. Det går inte att komma ifrån. Han är en sprakande lycklig, fantastisk person, sa Gwen nyligen om sin kärlek i tv- programmet ” Late Night With Seth Meyers”.

"Jag älskar Blake"

 ??  ?? Det syns på lång väg att Blake Shelton och Gwen Stefani är rätt för varandra och nu ska två bli tre!
Det syns på lång väg att Blake Shelton och Gwen Stefani är rätt för varandra och nu ska två bli tre!
 ??  ?? Gwen längtar efter att ha en liten bebis i familjen.
Gwen längtar efter att ha en liten bebis i familjen.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden