Veckans NU!

VECKANS SNACKISAR

-

Vad är det senaste snacket i svenska kändisvärl­den? Det vet såklart vi på Veckans NU!, Sveriges bästa kändistidn­ing.

Hollywoodf­runs dubbla nannykrav

1 ” Svenska Hollywoodf­ruar”- profilen Elena Belle, 31, väntar sitt första barn och kommer att lägga stora stålar på hjälp till ungen. Tv- stjärnan tänker nämligen anlita, inte bara en utan två, nannys!

– Jag vill kunna sova, träna och kunna ta en dusch i lugn och ro om jag behöver, skriver hon i ett Instagrami­nlägg.

Richards 22- åriga fåfänga

2 SVT- profilen Rickard Olsson, 50, vårdar sitt utseende. Så mycket att han i 22 års tid har bättrat på färgen på hjässan. Det avslöjar han i podcasten ” Livshjulet”. – Döden kom tidigt på besök, jag blev gråhårig redan vid 28. Men jag kände mig inte som gråhårig. Så då började jag färga, sen sa jag att när jag passerar 40 slutar jag, berättar han i programmet.

Men nu när programled­aren har passerat 50 syns fortfarand­e inga gråa hår. Vi gissar att Rickard fortfarand­e inte ” känner sig” som gråhårig.

Ofrivillig­a valrossen Ebba

3 Anja Pärson är känd för sin segergest ” Sälen” och nu verkar hon ha fått konkurrens av 36- åriga Ebba Von Sydows ” Valrossen”. På väg från sin sista tv- sändning innan mammaledig­heten ville programled­aren filma en video till Instagram. – Jag snubblade på trottoarka­nten och trillade, jag liksom bara rullade som en valross ut på gräset, berättar hon i podcasten ” Säker stil”. Tur att det gick väl!

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden