Veckans NU!

HOROSKOPET

Gäller för perio den 16 mars- 29 mars

-

Vattumanne­n 21/ 1– 18/ 2

Du kan ha misstankar kring en person som du delar din vardag med, men kom ihåg att det just är det, misstankar. Se till att ta reda på alla

fakta innan du börjar med anklagelse­r, och lyssna på deras version med samma öppenhet.

Tvill i n ga rn a 22/ 5– 21/ 6

Ibland måste man ta ett steg tillbaka för att kunna röra sig framåt. Om inte annat kan detta ge dig ett nytt per

spektiv och erbjuda dig en möjlighet att ta dig an ett problem från en annan ståndpunkt. Ibland är det faktiskt bra att släppa på tyglarna.

Vå gen 24/ 9– 23/ 10

Följ dina planer, du har inget att förlora. Var heller inte blyg med

dina åsikter, även om de går mot strömmen. Alla inser inte din faktiska ståndpunkt i vissa sammanhang. Fatta inga förhastade beslut utan ta ett djupt andetag innan.

Fiskarna 19/ 2– 21/ 3

Red ut det trassel som du har i livet så kommer allt kännas lättare. Fokusera på uppgiften framför dig, och lös alla uppgifter och problem. Att oroa sig för mer än just en sak åt gången kommer bara göra det svårare att lösa.

Krä ftan 22/ 6– 23/ 7

Var tydlig med vad du vill få ut ur dina relationer, folk i din närhet kan

inte läsa dina tankar. Var tydlig med dina känslor och vad du vill. Du har gått som katt runt het gröt angående ett ämne alldeles för länge, det är dags att ta tjuren vid hornen.

Skorpionen 24/ 10– 23/ 11

När det kommer till kärlek är du inne i en bra period just nu, singel eller inte. Se bara till att utnyttja tiden på rätt

sätt, annars kan det vända snabbt. Ta dig även tid att ta hand om dig själv. Laga din favoritmål­tid eller ta ett avslappnan­de bad.

Väduren 22/ 3– 20/ 4

Delad oro är halverad oro. Se till att du finns där för en vän som behöver dig just nu. Du behöver inte ha alla svaren, bara att finnas där kommer att vara till mer hjälp än vad du kan föreställa dig. Ha tålamod och lyssna noga.

L ejonet 24/ 7– 23/ 8

Du kan känna dig sugen på att avboka en planerad resa. Att byta miljö även om det bara är under en kort tid kommer att ge dig en chans till väl

behövd omväxling och vila. Att ta lite extra tid för dig själv kommer att leda till en positiv utveckling i ditt liv.

Skytten 24/ 11– 22/ 12

Ett nytt äventyr väntar dig den närmaste tiden, och ger du dig hän kommer det innebära en förändring i ditt liv som kommer att göra din vardag

bättre. Tänk på att folk som håller ett vakande öga på dig inte alltid har ditt bästa i tanken.

Oxen 21/ 4– 21/ 5

Sluta oroa dig över saker som kanske aldrig kommer att hända. En person i din närhet kan komma med råd, och medan de menar väl är det viktigt att du vet att din intuition är värd att lyssna på, gör inget som känns fel. Du vet alltid bäst.

Jun gfrun 24/ 8– 23/ 9

En förändring väntar runt hörnet, och den kan komma att påverka både ditt privatliv och ditt arbetsliv. Du kan komma att känna press att få allt gjort innan händelsen faktiskt går i hamn, men det viktigaste just nu är att du håller dig lugn.

Stenbocken 23/ 12– 20/ 1

Det är ingen synd att välja nog

grannhet framför snabbhet ibland. Kom även ihåg att inte fatta några stora beslut innan du tagit reda på alla fakta, det som folk säger stämmer inte alltid, så det är bättre att gå direkt till källan.

 ??  ?? JENNIFER ANISTON JOHNNY DEPP HILARY DUFF JON HAMM JESSICA SIMPSON KATY PERRY KEIRA KNIGTHLEY JENNIFER LAWRENCE JAKE GYLLENHAAL JESSICA ALBA IDRIS ELBA JANUARY JONES
JENNIFER ANISTON JOHNNY DEPP HILARY DUFF JON HAMM JESSICA SIMPSON KATY PERRY KEIRA KNIGTHLEY JENNIFER LAWRENCE JAKE GYLLENHAAL JESSICA ALBA IDRIS ELBA JANUARY JONES

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden