Veckans NU!

MADONNAS NYA HUNK!

Minst 30 år yngre

- AV: LINA ARVIDSSON FOTO: IBL, STELLA PICTURES

Superstjär­nan Madonna har många järn i elden. Just nu syns hon gosa med nya kärleken, Aboubakar Soumahoro, som ska vara minst 30 år yngre.

Madonna, 58, anklagas återigen för ” barnarov”. Nya pojkvännen är åtminstone 30 år yngre än henne själv. Det var efter en romantisk middag i New York som rykten om det heta paret började cirkulera.

– Madonna åt middag på Jon Bakhshi's med en attraktiv man som såg ut att vara i 20- årsåldern, säger en källa i tidningen National Enquirer och fortsätter:

– Hon berättar också för vänner att han kan hålla jämna steg med henne i sängen.

NÅGRA MÅNADER

Mannen i fråga heter Aboubakar Soumahoro. Det något udda paret har dejtat i några månader. Faktum är att den hete hunken kommit så nära popdivan att han fått följa med Madonna till Malawi i februari. Det var då hon adopterade fyraåriga tvillingar­na Esther och Stella. Han har också följt med familjen på en skidresa. Madonna har tidigare adopterat barnen David och Mercy, 11, från Malawi. Hon har också dottern, Lourdes, 20, och sonen Rocco, 16.

Rocco har de senaste året orsakat en hel del bekymmer för stjärnan. Han flyttade till sin pappa Guy Richie, i London – och vägrade komma hem.

Efter sin senaste adoption av tvillingfl­ickorna har Madonna för tillfället lagt ner fejden med sonen och fokuserar helt och fullt på sina mindre barn.

– Anledninge­n till att hon ligger lågt med sitt nya kärleksint­resse är att hon vill att all media ska fokusera på att hon ” räddat” barn från afrikansk fattigdom, säger källan.

"Han fick följa med på skidresa"

 ??  ?? 58- åriga Madonna har fortfarand­e smak för yngre män och har nu en ny pojkvän. Han heter Aboubakar Soumahoro och är åtminstone tre decennier yngre än Madonna.
58- åriga Madonna har fortfarand­e smak för yngre män och har nu en ny pojkvän. Han heter Aboubakar Soumahoro och är åtminstone tre decennier yngre än Madonna.
 ??  ??
 ??  ?? Paret har setts promenera i New York och tycks vara ytterligt kära.
Paret har setts promenera i New York och tycks vara ytterligt kära.
 ??  ?? Nya pojkvännen har kommit familjen nära och får åka med på skidsemest­er – vilket barnen gillar.
Nya pojkvännen har kommit familjen nära och får åka med på skidsemest­er – vilket barnen gillar.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden