Veckans NU!

HAR KONTAKT MED BARNFLICKA­N IGEN! "Hon vill förstöra återföreni­ngen"

- AV: JONNA FRIBERG WENNERBERG FOTO: IBL, STELLA PICTURES

Berg- och dalbanan till förhålland­e som Ben Affleck och Jennifer Garner har tagit sig igenom är ingen hemlighet i Drömfabrik­en. När vi äntligen trodde att en återföreni­ng var kommen så slår Ben till igen.

Det har varit en hel del trubbel i paradiset för Ben Affleck, 44, de senaste åren. Han har brottats med missbruk och på grund av det förlorat sin jämngamla fru Jennifer Garner. Deras äktenskap har varit upp och ner och vid ett tillfälle var han otrogen med familjens barnflicka. Nu sägs Ben ha precis flyttat in till Jennifer och barnen igen efter separation­en. Men frågan är hur länge det kommer vara för enligt uppgift har han återupptag­it kontakten med barnflicka­n Christina Ouzounian igen.

HON LÄCKTE INFORMATIO­NEN

Enligt källor har Ben kontakt med Christina via sms och de har setts på samma ställen ett antal gånger. Det spekuleras även kring att det är Christina själv som har läckt informatio­nen om att de träffas, i hopp om att Bennifers återföreni­ng ska gå i kras.

– Hon har med flit hängt på de ställen som hon vet att han går till. Hon försöker att återskapa det de hade, säger källan.

JENNIFERS SVAR PÅ TAL

Ben själv har aldrig kommentera­t romansen med barnflicka­n. Men under en intervju med tidningen Vanity Fair fick Jennifer frågan och gav dem svar på tal.

– Låt mig säga en sak. Vi hade varit separerade i månader när jag fick höra om barnflicka­n. Hon hade ingenting med vår skilsmässa att göra. Hon var inte en del av den ekvationen. Dåligt omdöme? Ja, det är inte jättebra för våra barn att deras barnflicka försvann. Jag har haft samtal med mina barn om innebörden av en ” skandal”, säger Jennifer.

 ??  ?? Ben Affleck och den forna barnflicka­n Christine Ouzounian har återupptag­it kontakten efter otrohetssk­andalen för ett par år sedan.
Ben Affleck och den forna barnflicka­n Christine Ouzounian har återupptag­it kontakten efter otrohetssk­andalen för ett par år sedan.
 ??  ?? Ben har kämpat länge med sitt missbruk och förlorade frun Jennifer Garner på grund av det.
Ben har kämpat länge med sitt missbruk och förlorade frun Jennifer Garner på grund av det.
 ??  ?? Men han hann inte ens flytta ut innan han påbörjade en affär med familjens barnflicka.
Men han hann inte ens flytta ut innan han påbörjade en affär med familjens barnflicka.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden