Veckans NU!

BRADLEY OCH IRINA HAR FÅTT EN DOTTER

- AV: JONNA FRIBERG WENNERBERG FOTO: IBL, STELLA PICTURES

Irina Sahyk och Bradley Cooper är mästare på att hålla sitt privatliv just privat. I flera veckor lyckades de hålla denna enorma hemlighet, men nu har den nått världen. De har blivit föräldrar till en liten flicka!

Ihöstas när Irina Shayk, 31, gick i underkläde­rna på ” Victoria’s secret Fashion Show” var det flera som anade att hon var gravid, men ingen graviditet bekräftade­s någonsin. Nu har hon och hennes kärlek, skådespela­ren Bradley Cooper, 42, välkomnat sitt första barn till världen. Det var i slutet av mars som den lilla dottern kom till världen.

HÖLL KÖNET HEMLIGT

Att det var en liten flicka som gömde sig i Irinas mage visste de inte förrän efter förlossnin­gen. Paret hade valt att inte ta reda på bebisens kön utan ville att det skulle bli en överraskni­ng. I två veckor höll de födseln för sig själva. Sedan gick det inte längre att hålla bebisen hemlig och nu har även barnets namn avslöjats. Den lilla flickan får namnet Lea de Seine Shayk Cooper.

– De är båda extremt glada och de känner sig lyckligt lottade, berättar en källa för sajten E! News.

PLANERAR REDAN EN TILL

Det är knappt en månad sedan som parets dotter anlände till världen, men de har redan börjat planera för att utöka familjen ytterligar­e. Parets nära och kära är övertygade om att Lea kommer att få ett syskon inom kort.

– Bradley och Irina älskar varandra så mycket och det här kommer inte att bli deras enda barn, det kommer komma fler efter Lea. Båda deras familjer är väldigt glada för deras skull, säger källan.

"Det kommer bli fler barn"

 ??  ?? Irina Shayk och Bradley Cooper blev nyligen föräldrar till en liten flicka.
Irina Shayk och Bradley Cooper blev nyligen föräldrar till en liten flicka.
 ??  ?? Men nu har det kommit fram att det var en liten flicka som gömde sig i Irinas mage, hon ska heta Lea de Seine.
Men nu har det kommit fram att det var en liten flicka som gömde sig i Irinas mage, hon ska heta Lea de Seine.
 ??  ?? Graviditet­en har varit väldigt hemlig rakt igenom, men några anade att Irina var gravid redan under Victoria's secretvisn­ingen i höstas.
Graviditet­en har varit väldigt hemlig rakt igenom, men några anade att Irina var gravid redan under Victoria's secretvisn­ingen i höstas.
 ??  ?? Paret är överlyckli­ga över sitt första barn tillsamman­s och planerar redan att skaffa fler.
Paret är överlyckli­ga över sitt första barn tillsamman­s och planerar redan att skaffa fler.
 ??  ?? Paret fortsatte att hålla bebisen hemlig även efter födseln.
Paret fortsatte att hålla bebisen hemlig även efter födseln.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden