Veckans NU!

MEL B: S EXMAN KRÄVER UNDERHÅLL

- AV: ANGELICA JAAKO FOTO: IBL, STELLA PICTURES

I mars skickade Melanie "Mel B" Brown in ansökan om att skilja sig från sin våldsamme make Stephen Belafonte. Nu svarar han med att vilja ha en stor del av hennes förmögenhe­t.

Vilken soppa! Forna Spice Girls- medlemmen Melanie "Mel B" Browns och Stephen Belafontes skilsmässa kommer att bli en smutsig historia. I mars ansökte Mel B, 41, om attt skilja sig från sin jämngamle make efter 10 år som man och hustru. Samtidigt anklagade hon Stephen för att ha misshandla­t henne. På en bild som nu sprids på nätet pekar artisten på sitt blåslagna ansikte och får oväntat stöd från en av Stephens ex, Nicole Contreras, 41.

– Han är våldsam, kontroller­ande och manipulati­v. Han är en narcissist och sexmissbru­kare, säger Nicole till The Sun.

Stephen ska även ha blivit dömd för misshandel av henne.

HOTAR SLÄPPA SEXFILM

Men det tar inte slut där! 2007 ska Mel B, Stephen och realitystj­ärnan Victoria Hervey, 40, ha haft trekant i Los Angeles. Victoria har berättat allt för en vän.

– Helt plötsligt låg Stephen på henne och Mel B började kyssa henne, säger kompisen till The Sun.

Dessutom filmades alltihop och nu hotar Stephen att släppa videon om han inte får som han vill i skilsmässa­n.

När han svarade på sin frus skilsmässo­ansökan gjorde han det klart för henne att han inte kommer att skilja sig utan att få en del av hennes förmögenhe­t på 250 miljoner kronor. Dessutom kärver han underhåll, inte för deras barn utan för sig själv! Mel B ville först ha gemensam vårdnad om dottern Madison, 5, men har nu ändrat sig.

 ??  ?? Melanie "Mel B" Brown ska ha blivit misshandla­d av sin make Stephen Belafonte och vill nu skilja sig. Men han gör det inte lätt för henne utan kräver underhåll, inte för deras barn utan för sig själv!
Melanie "Mel B" Brown ska ha blivit misshandla­d av sin make Stephen Belafonte och vill nu skilja sig. Men han gör det inte lätt för henne utan kräver underhåll, inte för deras barn utan för sig själv!
 ??  ?? Stephen har blivit dömd för misshandel förut av exflickvän­nen Nicole Contreras.
Stephen har blivit dömd för misshandel förut av exflickvän­nen Nicole Contreras.
 ??  ?? Spice Girls- stjärnan och filmproduc­enten Stephen Belafonte var gifta i tio år.
Spice Girls- stjärnan och filmproduc­enten Stephen Belafonte var gifta i tio år.
 ??  ?? På en grynig bild som nu sprids på nätet pekar sångerskan på sitt blåslagna ansikte. Det är enligt uppgift inte första gången som hennes man varit våldsam.
På en grynig bild som nu sprids på nätet pekar sångerskan på sitt blåslagna ansikte. Det är enligt uppgift inte första gången som hennes man varit våldsam.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden