Veckans NU!

ALICIA VIKANDER GIFTER SIG!

- AV: L I NA ARVIDSSON FOTO: I BL

Superskådi­sarna Alicia Vikander och Michael Fassbender gör sig redo för bröllop. Redan i oktober ska stjärnorna säga ” ja” till varandra!

Svenska skådisen Alicia Vikander, 28, och Michael Fassbender, 40, fann kärleken i varandra under inspelning­arna av filmen ” Fyren mellan haven” för tre år sedan. Men det var inte förrän 2016 som de började visa sin kärlek öppet. Nu surrar envisa rykten om att stjärnpare­t kommer att gifta sig på Ibiza i oktober. Inbjudning­arna ska redan ha skickats ut till gästerna.

– Detaljerna kring festen är hemliga. Gästerna har blivit tillsagda att anlända till Ibiza på ett specifikt datum och att de kommer att hämtas och tas till hotellet. Michael slår på stort och det kommer att bli årets fest, säger en källa i tidningen The Sun. HAR MÅNGA HEM Alicia och Michael flyttade ihop i en lägenhet i London i somras. De bestämde sig för att officiellt bli sambos efter att ha tillbringa­t mycket tid i England under inspelning­en av nya ” Lara Croft”- filmen. För Michael är det något av en premiär.

– Han har aldrig bott med en flickvän på riktigt förut och de är kära på allvar. De har massor av ställen de kan kalla hemma, men det här är det enda stället som officiellt är deras gemensamma och de är överförtju­sta, säger en källa.

Vi gissar att Alicia kommer att bli en oerhört vacker brud!

 ??  ?? Det privata skådispare­t har precis blivit sambor – nu ska de gifta sig! Alicia och Michael är vrålkära, enligt deras vänner. Paret blev kära när de tillbringa­de en månad i en fyr tillsamman­s.
Det privata skådispare­t har precis blivit sambor – nu ska de gifta sig! Alicia och Michael är vrålkära, enligt deras vänner. Paret blev kära när de tillbringa­de en månad i en fyr tillsamman­s.
 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden