Veckans NU!

” KENDALL FÖRSTÖR VÅR FAMILJ!”

- AV: ERI KA S VENSSON FOTO: I BL

Ooops! Kendall Jenner ser ut att ha hittat kärleken i basketspel­aren Blake Griffin. Men det uppskattas inte av hans flickvän. Ja, ni läste rätt, flickvän!

Privat är sällan ett ord som används för att beskriva familjen Kardashian, men näst yngsta systern Kendall Jenner, 21, är ett undantag. Hon är extremt privat gällande sitt kärleksliv, och trots att hon länge kopplats ihop med rapparen A$ AP Rocky, 28, har hon aldrig bekräftat relationen. Nu verkar rapparen dock vara glömd och Kendall har istället hittat kärleken i basketstjä­rnan Blake Griffin, 28!

EN NY ROMANS

So far so good. Stjärnorna har setts på flera mysiga dejter tillsamman­s och enligt vittnen verkar det vara början på någonting riktigt hett.

– Det ser ut som starten på en ny romans. De var inte galna i varandra men de ville samtidigt vara nära varandra. De har träffats och försökt lära känna varandra, men båda har galna scheman så vi får se vart det leder, säger en källa till OK! Magazine.

KALLAS ” HOMEWRECKE­R”

Men det finns en hake, och en rejäl sådan. Blake är nämligen redan upptagen! I alla fall officiellt. Sedan flera år tillbaka är han ihop med Brynn Cameron, som han dessutom har två barn med. Paret har inte gått ut med att de skulle ha brutit upp, och Brynn sägs vara allt annat än glad över Blakes nya damsällska­p och anklagar modellen för att vara en ” homewrecke­r”!

– Hon blev superchock­ad. Hon och Blake hade det bra, de bråkade aldrig, säger en källa i tidningen Star! och fortsätter:

– Brynn tror inte det är en slump att Kendall kom in i bilden när hon gjorde det. Kendall verkar inte ens bry sig om att hon sliter sönder en hel familj.

Det luktar drama lång väg, det här!

 ??  ?? Problemet är att han redan är upptagen...
Problemet är att han redan är upptagen...
 ??  ?? Basketspel­aren Blake Griffin har vunnit Kendall Jenners hjärta.
Basketspel­aren Blake Griffin har vunnit Kendall Jenners hjärta.
 ??  ?? Blake har två barn ihop med Brynn Cameron, som tycker att modellen är en riktig ” homwrecker”!
Blake har två barn ihop med Brynn Cameron, som tycker att modellen är en riktig ” homwrecker”!

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden