Veckans NU!

Snipp snapp snut så var sagan slut för Fergie och maken Josh Duhamel. Efter 12 år väljer paret att gå skilda vägar efter ett äktenskap kantat av otrohet och sprit.

Efter tolv skandalösa år tillsamman­s väljer nu Fergie och Josh Duhamel att gå skilda vägar.

- AV: ERI KA S VENSSON FOTO: I BL

Suck. Evig kärlek finns verkligen inte i Hollywood...

Efter tolv år tillsamman­s, varav åtta som gifta, separerar nu Fergie, 42, och Josh Duhamel, 44. Det berättar paret själva i ett uttalande i tidningen People.

– Med full respekt och kärlek för varandra beslutade vi oss tidigare i år för att gå skilda vägar. Vi är, och kommer alltid att vara, förenade i vår stöttning mot varandra och vår familj, skriver de.

LÅG MED STRIPPA

Paret träffades 2004 och gifte sig fem år senare. 2013 välkomnade de också sonen Axl, 4.

Kärlekssag­an har dock varit allt annat än skandalfri. Kort efter bröllopet avslöjades Josh ha tillbringa­t en vild sexnatt med en strippa! Fergie förlät dock sin make.

– Jag vet att vår kärlek är stark som den är och det är sådant som händer i den här branschen, sa hon om makens otrohet i en intervju 2010.

VAR NÄRA ATT SUPA IHJÄL SIG

Det är inte heller någon hemlighet att Fergie under flera års tid har haft problem med spriten.

– Jag är verkligen inte nykter, jag dricker alkohol. Jag genomgår min egen resa men jag kan säga som så att jag är glad att jag över huvud taget är vid liv, sa hon 2010.

Skandalern­a till trots har paret lyckats stå fasta vid varandras sida och i januari i år firade de sin åttonde bröllopsda­g. Det blev också den sista.

 ??  ??
 ??  ?? Hjärtskära­nde nyheter från Hollywood: Fergie och Josh Duhamel skiljer sig efter åtta år. ” Jag är glad att jag ens är vid liv”
Hjärtskära­nde nyheter från Hollywood: Fergie och Josh Duhamel skiljer sig efter åtta år. ” Jag är glad att jag ens är vid liv”
 ??  ?? Stjärnorna har fyraårige sonen Axl ihop.
Stjärnorna har fyraårige sonen Axl ihop.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden