Veckans NU!

” BEYONCÉ GRÅTER ÖVER SIN KROPP!”

Stjär nan över väger fettsugnin­g

- AV: ANGELICA J AAKO BI L L ENMAN FOTO: I BL, STELL A PI CTURES

Att kroppen förändras när man får barn är vanligt, men världsstjä­rnan Beyoncé har inte accepterat sina nya kur vor. Nu vill hon fettsuga sig!

Beyoncé Knowles, 36, blev trebarnsma­mma i somras när tvillingar­na Rumi och Sir gjorde entré, men en graviditet kommer ofta med extrakilon, och Beyoncé blir nu inte av med sina.

– Hon är helt knäckt över sina inbillade dubbelhako­r, sitt gäddhäng, sin rumpa och sina lår, säger en källa i Star Magazine och fortsätter:

– Hon har gråtit och klagat på att hon inte går ner i vikt, hur hårt hon än dietar.

ÄR TVÅ STORLEKAR STÖRRE

I vanliga fall har kurviga Beyoncé storlek 40, men nu har hon storlek 44, något som stjärnan inte alls accepterar! Nu tar hon till drastiska metoder för att bli av med hullet.

– Hon insisterar på att hon ska gå ner 15 kilo och hon pratar om att hon ska göra en fettsugnin­g om inte vanlig träning ger mer effekt, fortsätter upp- giftslämna­ren, men tillägger också:

– Det är löjligt för Beyoncé ser helt fantastisk ut och hon har gått ner jättemycke­t i vikt efter hon fick sin son och dotter.

HINKAR CITRONJUIC­E

Beyoncé har tidigare berättat om sina extrema viktminskn­ingsknep. När hon vill skala bort extrakilon hinkar hon färskpress­ad citronjuic­e med cayennepep­par och lönnsirap, nio gånger om dagen. Förmodlige­n var det även den metoden som gjorde att hon gick ner 25 kilon på bara några månader efter att hon fick dottern Blue Ivy 2012...

 ??  ??
 ??  ?? Hon har knappt synts på röda mattan den senaste tiden, men på galan The Diamond ball nyligen gjorde hon ett undantag.
Hon har knappt synts på röda mattan den senaste tiden, men på galan The Diamond ball nyligen gjorde hon ett undantag.
 ??  ?? Stjärnan vill ner till sin gamla vikt.
Stjärnan vill ner till sin gamla vikt.
 ??  ?? Dags att torka tårarna Bey – du ser fantastisk ut oavsett!
Dags att torka tårarna Bey – du ser fantastisk ut oavsett!

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden