Veckans NU!

STYR SURROGATEN MED JÄRNHAND!

- AV: ANGELICA J AAKO BI L L ENMAN FOTO: I BL, STELL A PI CTURES

Kim Kardashian och Kanye West tar inga risker när det gäller sitt ofödda barn som bärs av en surrogatma­mma. Men har det inte gått till överdrift?

Världsstjä­rnorna Kim Kardashian, 36, och Kanye West, 40, väntar sitt tredje barn, men denna gång bärs barnet inte av den kända tv- personligh­eten, utan av en surrogat. För att ändå ha full koll under graviditet­en har paret anlitat dygnet- runt- bevakning av den gravida kvinnan som tillfällig­t placerats i en förort till Los Angeles för att inte påkalla uppmärksam­het. Kostnaden? 16 miljoner kronor!

– Kim och Kanye har hyrt ett hus till surrogatma­mman ungefär en timme utanför LA i en väldigt vanlig förort i ett medelklass­område, säger en initierad källa i tidningen The Sun och fortsätter:

– Det är sista stället man tror att man hittar en surrogatma­mma på åt en av de rikaste familjerna i Hollywood. Kanye har satt upp kameror överallt i, och utanför, huset för hennes säkerhet.

Det verkar som att paret ändå har lärt sig något efter att Kim blev rånad i Paris 2016...

TVINGAS LYSSNA PÅ KANYE

Men det är inte bara kameror som stjärnorna betalat för. Surrogatma­mman har även fått en egen pt, en privatchau­fför och vakter som följer varje steg hon tar.

– Det är sex vakter som arbetar i skift i nio månader, säger källan.

Men det är inte slut där. Hon tvingas även lyssna på Kanyes musik och titta på alla avsnitt av ” Familjen Kardashian”!

Enligt uppgifter till OK! Magazine verkar Kim även ha psykopatis­ka drag och driver surrogatma­mman till vansinne! Hon säger att Kim tagit över hennes liv och sms: ar henne konstant.

Men trots all bevakning har ändå några uppgifter kring surr og a t ma mma n läckt ut. Sajten TMZ skriver att hon är gift sedan fyra år och är strax under 30. Dessutom har hon två egna barn och enligt uppgifter väntar hon en flicka.

 ??  ?? Den gravida kvinnans identitet har inte avslöjats än. Det här är dock ett annan preggo. Enligt uppgifter väntar paret en flicka.
Den gravida kvinnans identitet har inte avslöjats än. Det här är dock ett annan preggo. Enligt uppgifter väntar paret en flicka.
 ??  ?? Kim och Kanye har höga krav på surrogatma­mman.
Kim och Kanye har höga krav på surrogatma­mman.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden