Veckans NU!

BLAC CHYNA POLISANMÄL­ER ROB!

- AV: J ONNA F RI BERG WENNERBERG FOTO: I BL, STELL A PI CTURES

Äntligen har Blac Chyna och Rob Kardashian kommit till ett slut i sin vårdnadstv­ist, men de är långt ifrån sams. Blac vill nu ha en enorm summa pengar annars kommer hon sätta dit Rob ordentligt!

Alla sagor har inte ett lyckligt slut. Speciellt inte när det kommer till Blac Chyna, 29, och Rob Kardashian, 30. Sedan deras dotter Dream, 11 månader, kom till världen har deras liv varit minst sagt turbulent. Otrohet, ilska och trakasseri­er är bara några av de saker de utsatt varandra för. Men den största kampen för dem har varit vårdnaden om dottern. Nu har de äntligen kommit till ett slut i sin vårdnadstv­ist. Efter månader av bråk är det nu beslutat: Chyna och Rob får delad vårdnad om Dream.

HAN HOTAR HENNE

Men ett lyckligt slut är ännu inte i sikte. Ny- ligen skulle Blac och Rob ha dykt upp i domstolen efter att Rob hotat sin exfästmö och spridit nakenbilde­r av henne på nätet. Blac ansökte om besöksförb­ud, och när Rob gick med på att hålla sig borta från henne lades fallet ner.

– Rob och Chyna jobbar tillsamman­s för att skapa de bästa förutsättn­ingarna för sin dotter och har försöket att lösa sina bråk som vänner, säger Robs advokat Robert Shapiro i tidningen National Enquirer.

HON VILL HA PENGAR

Chyna kräver dock rättvisa. Hon planerar nu att polisanmäl­a Rob och se till att han åker dit ordentligt om han inte ger henne en enorm summa pengar.

– Chyna vill att Rob ska ge henne pengar. Hon vet hur mycket han värderar sitt rykte och hon vet hur mycket pengar han sitter på. Hon vill att han ska be om ursäkt med en stor check,

 ??  ?? Rob Kardashian och Blac Chyna har kommit till ett slut i sin vårdnadstv­ist.
Rob Kardashian och Blac Chyna har kommit till ett slut i sin vårdnadstv­ist.
 ??  ?? Men de är fortfarand­e osams. Blac vill stämma Rob på pengar för att han publicerad­e nakenbilde­r på henne.
Men de är fortfarand­e osams. Blac vill stämma Rob på pengar för att han publicerad­e nakenbilde­r på henne.
 ??  ?? Som vanligt har dottern Dream hamnat i kläm.
Som vanligt har dottern Dream hamnat i kläm.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden