Veckans NU!

SLUT MELLAN NICOLE & JOEL!

Äktenskape­t över efter sju år!

-

Det är över nu. Nicole Richie och Joel Madden har separerat i hemlighet.

EAV: L I NDA- MARIE NILSSON FOTO: I BL, STELL A PI CTURES fter sju års äktenskap har Nicole Richie, 36, och maken Joel Madden, 38, separerat. Paret gifte sig 2010, men sedan i somras har de valt att gå skilda vägar.

– De har separerat i hemlighet sedan flera månader tillbaka, men det är bara en handfull personer som vet om det, säger en källa i tidningen NW.

Men att paret hållit separation­en hemlig har inget att göra med att någon skulle ha svikit den andra. Istället har de valt att dölja uppbrottet för världen för sina barns skull. Tillsamman­s har de dottern Harlow, 9, och sonen Sparrow, 8.

– Nicole är bara dagar från att skriva på skilsmässo­blanketter­na, där det står hur de ska dela upp pengarna och vårdnaden om barnen, men de vill hålla allt hemligt så länge som möjligt för barnens skull. De vet att det kommer att bli en stor cirkus i tidningarn­a när det väl kommer ut, säger källan.

TAPPAT GNISTAN

Anledninge­n till uppbrottet ska inte heller ha varit särskilt dramatiskt. Enligt NW ska Nicole och Joel helt enkelt ha tappat gnistan i äktenskape­t.

– De har blivit varandras kompisar. De har fortfarand­e mycket känslor för varandra, men de är inte kära längre. De har insett att de funkar bättre som vänner än som ett par, säger källan och fortsätter:

– Nicole och Joel har alltid varit väldigt självständ­iga i sitt äktenskap. De lever egna liv och umgås inte med varandra om inte barnen är med.

VÄNNERNA HOPPAS

Men trots att skilsmässa­n nästan är klar, hoppas parets vänner fortfarand­e på att de ska hitta tillbaka till varandra.

– Alla hoppas att de ska få det att fungera igen. Det finns fortfarand­e hopp, säger källan.

 ??  ?? Nicole har sett rätt härjad ut under sommaren, men med tanke på familjesit­uationen så är det förståelig­t. Kärlekssag­an är över. Nicole Richie och Joel Madden skiljer sig. Joel och tvillingbr­orsan Benji är båda en del av rockgruppe­n Good Charlotte.
Nicole har sett rätt härjad ut under sommaren, men med tanke på familjesit­uationen så är det förståelig­t. Kärlekssag­an är över. Nicole Richie och Joel Madden skiljer sig. Joel och tvillingbr­orsan Benji är båda en del av rockgruppe­n Good Charlotte.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden