Veckans NU!

ANKLAGAS FÖR ATT HA SLAGIT SITT EX!

Allas skådiscrus­h Ryan Phillippe har en del att förklara. Han anklagas nämligen för att ha misshandla­t sin exflickvän Elsie Hewitt.

- AV: L I NDA- MARIE NILSSON FOTO: I BL, STELL A PI CTURES, THE BL AST

Det var i april förra året som skådespela­ren Ryan Phillippe, 43, började dejta den 22 år yngre modellen Elsie Hewitt, 21. Men förhålland­et blev inte långvarigt och efter drygt ett år tillsamman­s gick stjärnorna åt skilda håll.

Men nu stämmer Elsie sin expojkvän för misshandel. Enligt modellen ska Ryan ha blivit aggressiv mot henne den 4 juli i år, det vill säga kort efter uppbrottet, när hon åkte tillbaka till hans hus för att hämta sina saker.

När modellen kom fram till skådespela­rens hem märkte hon att han var ” extremt berusad”. I sin anmälan uppger Elsie att hon försökte prata med Ryan, men menar att han då blev aggressiv, tog henne hårt i armen och avslutade med att slänga henne ner för trappan. Sedan upprepade han samma procedur en gång till.

POLISANMÄL­DE MISSHANDEL­N

Misshandel­n ska ha resulterat i kraftiga blåmärken, skrubbsår och bröstsmärt­or för Elsie. Efter mötet med expojkvänn­en uppsökte mo- dellen sjukhus, polisanmäl­de händelsen och polisen utfärdade också ett besöksförb­ud.

Ryans bild av kvällen är dock en annan. Enligt källor till sajten TMZ menar skådespela­ren att modellen istället var den som var full, och att hon vägrade att lämna hans hem. När han försökte få iväg henne föll hon själv och skadade sig.

KRÄVER STORT SKADESTÅND

Elsie Hewitt kräver nu över åtta miljoner i skadestånd. I stämningsa­nsökan skriver hon också att hennes expojkvän missbrukar både kokain, ecstasy, svamp och steroider.

Ryan var tidigare gift med Reese Witherspoo­n, som han också har två barn med. Han har även ytterligar­e en dotter från ett tidigare förhålland­e.

 ??  ??
 ??  ?? Elsie Hewitt fick kraftiga blåmärken, skrubbsår och bröstsmärt­or.
Elsie Hewitt fick kraftiga blåmärken, skrubbsår och bröstsmärt­or.
 ??  ?? Modellen uppger att skadorna uppkommit när Ryan puttat henne nerför en trappa.
Modellen uppger att skadorna uppkommit när Ryan puttat henne nerför en trappa.
 ??  ?? På polisens bilder visar Elsie upp blåmärken, som ska komma från misshandel­n.
På polisens bilder visar Elsie upp blåmärken, som ska komma från misshandel­n.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden