Veckans NU!

BIEBER OCH MANSON I STORBRÅK!

Justin Bieber tjänar multum på att sälja t- shir ts med med Marilyn Mansons ansikte på. Problemet? Manson hade inte godkänt dem!

- AV: S AGA PETTERSSON FOTO: I BL

Musikmässi­gt kunde inte Justin Bieber, 23, och Marilyn Manson, 48, vara mer olika – och nu visar det sig tydligt att de är minst lika olika utanför musiken också. Artisterna står på två olika sidor i ett stort bråk. Det hela startade när Justin tryckte upp t- shirts med en bild på Marilyns ansikte och namn på, men med texten ” Större än satan... Bieber” på ryggen. Justin hävdade att Marilyn var med på noterna, och att han hade godkänt användande­t av sitt ansikte och namn på tröjorna. Tröjorna i sin tur sålde som smör, men det fanns ett problem – att Marilyn varken godkänt eller sett t- shirtsen innan de hamnade i butik!

– Han bar redan tröjan med mig och mitt namn på innan jag hade hört någonting om det över huvud taget, säger Marilyn till sajten Consequenc­e of Sound.

HOTADE HONOM

Men det var ju inte bara Justin som bar tröjan, utan en stor skara Bieber- fans.

– Han sa till mig att: ” Jag har gjort dig relevant igen”, men det är ett stort misstag att säga något sådant om mig till mig, berättar Marilyn, och fortsätter:

– Jag sa till honom att jag skulle dyka upp på hans spelning på Stapels Center för att uppträda med min låt ” Beautiful people”, och han var dum nog att tro att jag faktiskt skulle dyka upp.

Marilyn hävdar att han krävde ut en hel del av tröjornas vinst, och att Justin inte ens stretade emot.

– Han sa bara att: ” Ja, jag vet att jag har gjort fel så här har du pengarna”, säger Marilyn.

Skönt att det hela löste sig utan en rättslig process!

 ??  ??
 ??  ?? Baksidan av Justins tröja.
Baksidan av Justins tröja.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden